پنجشنبه, ۱۳ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 2 May, 2024
مجله ویستا


تکنولوژی قند


تکنولوژی قند
نویسنده : اسماعیل‌زاده‌کناری - رضا
محل نشر : تهران
تاریخ نشر : ۱۳۸۲/۰۲/۰۹
رده دیویی : ۶۶۴.۱۱۷
قطع : وزیری
جلد : شومیز
تعداد صفحه : ۱۸۸
نوع اثر : تالیف
زبان کتاب : فارسی
شماره کنگره : TP۳۸۲/ف‌لا۵ت۸
نوبت چاپ : ۱
تیراژ : ۳۰۰۰
شابک : ۹۶۴-۶۸۳۲-۴۶-۶

در این کتاب نخست اجزا و خصوصیات شیمیایی تشکیل دهنده گیاه چغندر قند تشریح شده سپس همراه با تصاویر متعدد درباره تکنولوژی, مراحل و روش‌های تبدیل این گیاه به قند توضیح داده می‌شود' .حمل چغندر قند به کارخانه', 'روش نگهداری چغندر قند', 'مراحل تمیز کردن و شستشوی چغندر قند', 'تهیه خلال و استخراج عصاره از چغندر قند', 'شربت‌گیری از چغندرهای فاسد', 'روش‌های تصفیه شربت 'و 'قندگیری از ملاس به روش استفن 'و 'تولید قند کله و حبه ' از جمله مراحل مورد بحث هستند در صفحات پایانی مجموعه سوالات آزمون کارشناسی ارشد و سوالات مهم تشریحی تکنولوژی قند, به منظور مطالعه دانشجویان صنایع غذایی به طبع رسیده است .