شنبه, ۲۲ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 11 May, 2024
مجله ویستا


چربیها و روغنهای سرخ‌کردنی و تکنولوژی سرخ‌کردن


تاریخ نشر : ۸۴۱۰۲۸
تیراژ : ۱۵۰۰
تعداد صفحه : ۳۰۴
نوبت چاپ : ۱
شابک : ۹۶۴-۹۰۶۰۴-۶-۴
رده دیویی : ۶۶۴.۳
نوع اثر : ترجمه
زبان کتاب : فارسی
قطع : وزیری
جلد : شومیز
محل نشر : تهران
مترجم : مالک - فرشته

نگارنده در این کتاب شیوه‌هیا سرخ کردن، چربی‌ها و روغن‌های سرخ‌کردنی را معرفی نموده است. علاوه بر آن، کتاب متضمن این اطلاعات اس: عوامل موثر در کیفیت آن‌ها، شاخص‌های فساد روغن و تعیین نقطه دورریزی به موقع، کنترل کیفی دقیق روغن تازه و مصرف شده، سمیت و ایمنی غذاهای سرخ شده، و قوانین تدوین شده برای چربی‌ها و روغن‌های سرخ‌کردنی. 'تکنولوژی سرخ کردن'، 'چربی‌ها و روغن‌های سرخ‌کردنی'، 'تعیین کیفیت روغن سرخ‌کردنی'، 'محصولات سیب‌زمینی نیمه سرخ شده'، 'فن‌آوری چیبس سیب‌زمینی'، 'کنترل دقیق فرایند سرخ‌کن'، 'تحقیقات انجام شده در مورد ایمنی روغن‌های حرارت داده شده'، 'قوانین و مقررات مربوط به چربی‌ها و روغن‌های سرخ‌کردنی'، 'چربی‌ها و روغن‌های سرخ‌کردنی از جنبه سلامتی'، و 'چربی‌ها و روغن‌های سرخ‌کردنی سالم و مقاوم'.