سه شنبه, ۱۸ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 7 May, 2024
مجله ویستا
راهنمای صنایع غذایی
نویسنده : رنکن - مایکل
زیر نظر : شمس - قهرمان
مترجم : دولتخواه - مجتبیشعبانی - مریم
محل نشر : بابل
تاریخ نشر : ۱۳۷۸/۰۷/۱۹
رده دیویی : ۶۶۴.
قطع : وزیری
جلد : شومیز
تعداد صفحه : ۵۱۶
نوع اثر : ترجمه
زبان کتاب : فارسی
نوبت چاپ : ۱
تیراژ : ۳۳۰۰
شابک : ۹۶۴-۶۴۴۹-۳۶-۰
کتاب حاضر یکی از ماخذ بینالمللی صنایع غذایی است که در آن شرح استانداردهای مواد خوراکی گردآمده است .این مواد عبارتاند از :گوشت و فرآوردههای آن, ماهی و فرآوردههای آن, میوه و سبزی, فرآوردههای نسبی, روغنها و چربیها, آب میوهها و نوشابههای گازدار و نگاهدارندهها .هر یک از این مباحث موضوعات فرعی متعددی را شامل میشود .برای مثال, در قسمت اول تحت عنوان((گوشت و فرآوردههای گوشتی)) به این موضوعات اشاره میشود :((تحلیل محصولات گوشتی)), ((محتوای گوشت)), ((نوع گوشت)), ((گوشتهای قوطی کنسرو شده)), ((استیک پخته)), ((رنگ گوشت نمک زده)) و برخی موضوعات دیگر .
نمایندگی زیمنس ایران فروش PLC S71200/300/400/1500 | درایو …
دریافت خدمات پرستاری در منزل
pameranian.com
پیچ و مهره پارس سهند
تعمیر جک پارکینگ
خرید بلیط هواپیما
ایران رافائل گروسی آمریکا اصفهان دولت سیزدهم محمد اسلامی رهبر انقلاب مجلس شورای اسلامی دولت شورای نگهبان مجلس رسانه
تهران شهرداری تهران هواشناسی حجاب قتل زلزله آموزش و پرورش قوه قضاییه وزارت بهداشت فضای مجازی شهرداری پلیس
خودرو مالیات سایپا مسکن قیمت خودرو بازار خودرو قیمت دلار ایران خودرو بانک مرکزی حقوق بازنشستگان بورس دلار
نمایشگاه کتاب تلویزیون سینما سریال دفاع مقدس افعی تهران تئاتر نمایشگاه کتاب تهران فیلم سینمای ایران موسیقی کتاب
دانشگاه آزاد اسلامی دانش بنیان فضا اینوتکس
رژیم صهیونیستی اسرائیل غزه فلسطین حماس رفح جنگ غزه روسیه چین نوار غزه اوکراین طوفان الاقصی
استقلال فوتبال پرسپولیس ذوب آهن لیگ برتر نساجی لیگ برتر ایران لیگ برتر فوتبال ایران بازی رئال مادرید سپاهان جواد نکونام
هوش مصنوعی سامسونگ ناسا موبایل مایکروسافت اپل آیفون گوگل باتری فضاپیما اندروید
بیماران خاص کاهش وزن مواد غذایی رژیم غذایی بیمه زایمان زیبایی ویتامین دندانپزشکی