سه شنبه, ۱۸ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 7 May, 2024
مجله ویستا


راهنمای صنایع غذایی


راهنمای صنایع غذایی
نویسنده : رنکن - مایکل
زیر نظر : شمس - قهرمان
مترجم : دولتخواه - مجتبیشعبانی - مریم
محل نشر : بابل
تاریخ نشر : ۱۳۷۸/۰۷/۱۹
رده دیویی : ۶۶۴.
قطع : وزیری
جلد : شومیز
تعداد صفحه : ۵۱۶
نوع اثر : ترجمه
زبان کتاب : فارسی
نوبت چاپ : ۱
تیراژ : ۳۳۰۰
شابک : ۹۶۴-۶۴۴۹-۳۶-۰

کتاب حاضر یکی از ماخذ بین‌المللی صنایع غذایی است که در آن شرح استانداردهای مواد خوراکی گردآمده است .این مواد عبارت‌اند از :گوشت و فرآورده‌های آن, ماهی و فرآورده‌های آن, میوه و سبزی, فرآورده‌های نسبی, روغن‌ها و چربی‌ها, آب میوه‌ها و نوشابه‌های گازدار و نگاهدارنده‌ها .هر یک از این مباحث موضوعات فرعی متعددی را شامل می‌شود .برای مثال, در قسمت اول تحت عنوان((گوشت و فرآورده‌های گوشتی)) به این موضوعات اشاره می‌شود :((تحلیل محصولات گوشتی)), ((محتوای گوشت)), ((نوع گوشت)), ((گوشت‌های قوطی کنسرو شده)), ((استیک پخته)), ((رنگ گوشت نمک زده)) و برخی موضوعات دیگر .