دوشنبه, ۲۴ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 13 May, 2024
مجله ویستا


غذا، تغذیه و رژیم‌درمانی


تاریخ نشر : ۸۴۰۷۱۱
تیراژ : ۲۲۰۰
تعداد صفحه : ۱۹۲
نوبت چاپ : ۱
شابک : ۹۶۴-۴۲۰-۰۹۶-۹
رده دیویی : ۶۱۵.۸۵۱
نوع اثر : ترجمه
زبان کتاب : فارسی
قطع : وزیری
جلد : شومیز
محل نشر : تهران
نویسنده : ماهان - کتلین
مترجم : صادقی‌مکی - رهام

کتاب حاضر مشتمل بر دستورالعمل‌ها و مقادیر مجاز مصرفی مواد غذایی، نیز طرح پرسش‌های کاربردی در خصوص مطالب مطرح شده در هر فصل است که افزون بر آن خاطرنشان شده است که از ترویج باورهای غیر علمی در زمینه‌ی فواید مواد غیر آلی پرهیز شود. مطالب کتاب، شرح مبانی پایه‌ای تغذیه‌ای است که با این عناوین فراهم آمده است: هفتم، جذب و انتقال و دفع مواد غذایی، انرژی، درشت مولکول‌های غذایی، کربوهیدرات‌ها، پروتئین‌ها و لپیدها، ویتامین‌ها، و مواد معدنی'.