دوشنبه, ۱۰ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 29 April, 2024
مجله ویستا
دلمه کلم
گوشت بدون استخوان : ۵۰۰ گرم
نان سفید : ۱۰۰ گرم
روغن : قدری
پیاز : قدری
زرده تخم مرغ : ۴ عدد
فلفل : قدری
نمک : قدری
برگ کلم را جدا کرده و یکجوش بآن داده حاضر بگذارید. سپس گوشت و پیاز را چرخ نموده و آن را سرخ کرده نان روغنی را بکوبید و قیمه و پیاز سرخ شده را با آن مخلوط بنمائید.
سپس چهار زرده تخم مرغ و نمک و فلفل به مخلوط فوق اضافه کرده آن را در برگ کلم پیچیده در روغن سرخ نموده در کماجدان بچینید تا بپزد. آب غوره با کمی شکر بر خوشمزگی دلمه خواهد افزود.
نان سفید : ۱۰۰ گرم
روغن : قدری
پیاز : قدری
زرده تخم مرغ : ۴ عدد
فلفل : قدری
نمک : قدری
برگ کلم را جدا کرده و یکجوش بآن داده حاضر بگذارید. سپس گوشت و پیاز را چرخ نموده و آن را سرخ کرده نان روغنی را بکوبید و قیمه و پیاز سرخ شده را با آن مخلوط بنمائید.
سپس چهار زرده تخم مرغ و نمک و فلفل به مخلوط فوق اضافه کرده آن را در برگ کلم پیچیده در روغن سرخ نموده در کماجدان بچینید تا بپزد. آب غوره با کمی شکر بر خوشمزگی دلمه خواهد افزود.
همچنین مشاهده کنید
نمایندگی زیمنس ایران فروش PLC S71200/300/400/1500 | درایو …
دریافت خدمات پرستاری در منزل
pameranian.com
پیچ و مهره پارس سهند
خرید میز و صندلی اداری
خرید بلیط هواپیما
گیت کنترل تردد
خلیج فارس ایران مجلس شورای اسلامی آمریکا مجلس دولت شورای نگهبان حجاب بودجه دولت سیزدهم جمهوری اسلامی ایران مجلس یازدهم
شهرداری تهران هواشناسی تهران فضای مجازی قتل شهرداری شورای شهر پلیس شورای شهر تهران سیل وزارت بهداشت سازمان هواشناسی
ایران خودرو قیمت دلار خودرو قیمت خودرو دلار بازار خودرو مالیات بانک مرکزی قیمت طلا سایپا مسکن تورم
تلویزیون سریال رسانه تئاتر سینمای ایران موسیقی فیلم بازیگر رسانه ملی سینما کتاب قرآن کریم
دانشگاه تهران شورای عالی انقلاب فرهنگی سازمان سنجش انتخاب رشته باتری
رژیم صهیونیستی اسرائیل غزه فلسطین جنگ غزه حماس روسیه اوکراین نوار غزه ترکیه عراق طوفان الاقصی
استقلال فوتبال پرسپولیس سپاهان تیم ملی فوتسال ایران فوتسال بازی تراکتور لیگ برتر جام حذفی آلومینیوم اراک باشگاه پرسپولیس
اپل همراه اول امارات ایلان ماسک گوگل تبلیغات ایرانسل آیفون فناوری سامسونگ ناسا
مواد غذایی سازمان غذا و دارو خواب دیابت سلامت روان بارداری مالاریا دندانپزشکی