دوشنبه, ۱۰ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 29 April, 2024
مجله ویستا
دلمه با نان لواش (دست پیچ )
● مواد لازم :
گوشت چرخ كرده : نیم كیلو گرم
جعفری وترخان :۲ پیمانه
گردو : ۲ قاشق غذا خوری
زرشك : ۲ قاشق غذا خوری
پیاز :یك عدد
گوجه فرنگی متوسط : ۲ عدد
روغن ،نمك ، فلفل ونان لواش :به اندازه كافی
● طرز تهیه :
سبزی ها را پاك وخرد می كنیم ،مغز گردو رامی كوبیم ، زرشك را پاك كرده ومیشوییم.
در یك ظرف مقداری روغن ریخته ،گوشت وپیاز خرد شده را روی آن می ریزیم ،بعد سبزیها ،مغز گردو ،زرشك ، نمك ، فلفل وگوجه فرنگی خرد شده را به همراه دواستكان آب به آن اضافه می كنیم وبا حرارت ملایم می گذاریم پخته وآب آن تمام وسرخ شود .
دور نان های لواش را در می آوریم وبه شكل چهار گوش یا مستطیل می بریم . دروسط هر تكه نان مقداری از مایه گوشت رامی گذاریم بعد نان رامثل بغچه یا به شكل دلمه یا به شكل لوله در می آوریم .
ظرف مخصوص فر را چرب كرده ودلمه ها را داخل آن می چینیم وبا حرارت ملایم میگذاریم نان ها سرخ شود . یا می توانیم دلمه ها را دانه دانه روی حرارت ملایم در ماهیتابه سرخ كنیم .
وقتی دلمه ها سرخ شد در دیسی یك برگ كاهوی شسته شده می گذاریم ودلمه ها را روی آن می چینیم .
می توانیم برای تزئین كمی زعفران حل كرده وبه شكل خال خال روی دلمه ها بگذاریم ویا با سبزیجات آن را تزئین می كنیم.
مریم اسلامی نژاد
گوشت چرخ كرده : نیم كیلو گرم
جعفری وترخان :۲ پیمانه
گردو : ۲ قاشق غذا خوری
زرشك : ۲ قاشق غذا خوری
پیاز :یك عدد
گوجه فرنگی متوسط : ۲ عدد
روغن ،نمك ، فلفل ونان لواش :به اندازه كافی
● طرز تهیه :
سبزی ها را پاك وخرد می كنیم ،مغز گردو رامی كوبیم ، زرشك را پاك كرده ومیشوییم.
در یك ظرف مقداری روغن ریخته ،گوشت وپیاز خرد شده را روی آن می ریزیم ،بعد سبزیها ،مغز گردو ،زرشك ، نمك ، فلفل وگوجه فرنگی خرد شده را به همراه دواستكان آب به آن اضافه می كنیم وبا حرارت ملایم می گذاریم پخته وآب آن تمام وسرخ شود .
دور نان های لواش را در می آوریم وبه شكل چهار گوش یا مستطیل می بریم . دروسط هر تكه نان مقداری از مایه گوشت رامی گذاریم بعد نان رامثل بغچه یا به شكل دلمه یا به شكل لوله در می آوریم .
ظرف مخصوص فر را چرب كرده ودلمه ها را داخل آن می چینیم وبا حرارت ملایم میگذاریم نان ها سرخ شود . یا می توانیم دلمه ها را دانه دانه روی حرارت ملایم در ماهیتابه سرخ كنیم .
وقتی دلمه ها سرخ شد در دیسی یك برگ كاهوی شسته شده می گذاریم ودلمه ها را روی آن می چینیم .
می توانیم برای تزئین كمی زعفران حل كرده وبه شكل خال خال روی دلمه ها بگذاریم ویا با سبزیجات آن را تزئین می كنیم.
مریم اسلامی نژاد
منبع : آشپزآنلاین
همچنین مشاهده کنید
نمایندگی زیمنس ایران فروش PLC S71200/300/400/1500 | درایو …
دریافت خدمات پرستاری در منزل
pameranian.com
پیچ و مهره پارس سهند
خرید میز و صندلی اداری
خرید بلیط هواپیما
گیت کنترل تردد
آمریکا ایران مجلس شورای اسلامی مجلس خلیج فارس شورای نگهبان حجاب دولت دولت سیزدهم افغانستان جمهوری اسلامی ایران گشت ارشاد
هواشناسی شهرداری تهران تهران شورای شهر شورای شهر تهران شهرداری پلیس قتل فضای مجازی سیل سلامت وزارت بهداشت
قیمت دلار قیمت خودرو مالیات خودرو دلار ایران خودرو بازار خودرو بانک مرکزی قیمت طلا تورم مسکن سایپا
سریال پایتخت تئاتر تلویزیون فیلم سریال سینمای ایران موسیقی سینما کتاب قرآن کریم
سازمان سنجش انتخاب رشته باتری
اسرائیل رژیم صهیونیستی فلسطین غزه جنگ غزه روسیه اوکراین حماس نوار غزه ترکیه عراق طوفان الاقصی
فوتبال استقلال پرسپولیس فوتسال تیم ملی فوتسال ایران بازی سپاهان باشگاه پرسپولیس لیگ برتر انگلیس جام حذفی آلومینیوم اراک تراکتور
تسلا ایلان ماسک اپل تبلیغات مریخ آیفون ناسا گوگل فناوری بنیاد ملی نخبگان
سرطان سازمان غذا و دارو روانشناسی موز خواب طول عمر دندانپزشکی بارداری آلزایمر روغن حیوانی