سه شنبه, ۱۱ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 30 April, 2024
مجله ویستا
کوکوی بادمجان کبابی
● مواد لازم:
▪ بادمجان قلمی: یک کیلو
▪ پودر زیره: یک قاشق چایخوری
▪ پودر تخم گشنیز: یک دوم قاشق چایخوری
▪ تخممرغ: ۴ تا ۵ عدد
▪ سیر: ۲ حبه
▪ آرد سیب زمینی: یک قاشق غذاخوری
▪ زعفران دم کرده: به میزان دلخواه
▪ نمک و فلفل: به میزان لازم
▪ روغن برای سرخ کردن: به میزان دلخواه.
● طرز تهیه:
بادمجانها را کباب کرده، پوست آنها را جدا میکنیم و با آب سرد میشوییم. این بادمجانها را در آبکش ریخته و برای اینکه تلخی آن گرفته شود، روی بادمجانها کمی نمک میریزیم و میگذاریم تا نیم ساعت بماند. بعد از گذشت این مدت بادمجانها را آبکشی و با گوشتکوب یا مخلوطکن پوره میکنیم و آنها را کنار میگذاریم. در ظرفی دیگر تخممرغها را با نمک، فلفل و سیر رنده شده خوب مخلوط میکنیم، پودر تخم گشنیز، زعفران دم کرده و آرد سیب زمینی را با تخممرغ و بادمجان پوره شده خوب هم میزنیم. در تابهای روغن میریزیم و وقتی روغن گرم شد، مایه را درون آن ریخته و در ظرف را میبندیم. وقتی یک طرف کوکو سرخ شد، آن را برگردانده و طرف دیگر را بدون درپوش سرخ میکنیم.
منبع : روزنامه تهران امروز
همچنین مشاهده کنید
نمایندگی زیمنس ایران فروش PLC S71200/300/400/1500 | درایو …
دریافت خدمات پرستاری در منزل
pameranian.com
پیچ و مهره پارس سهند
خرید میز و صندلی اداری
خرید بلیط هواپیما
گیت کنترل تردد
ایران خلیج فارس مجلس شورای اسلامی مجلس روز معلم دولت شورای نگهبان حجاب بودجه دولت سیزدهم افغانستان جمهوری اسلامی ایران
تهران فضای مجازی شهرداری تهران سیل قتل تعطیلی مدارس شورای شهر شورای شهر تهران پلیس وزارت بهداشت سازمان هواشناسی پایتخت
خودرو سایپا ایران خودرو قیمت دلار قیمت خودرو بازار خودرو مالیات دلار بانک مرکزی قیمت طلا مسکن تورم
تلویزیون سریال فیلم رسانه سینمای ایران تئاتر موسیقی رسانه ملی کتاب سینما سریال پایتخت قرآن کریم
سازمان سنجش انتخاب رشته
غزه رژیم صهیونیستی جنگ غزه فلسطین آمریکا حماس روسیه عربستان نوار غزه اوکراین ترکیه عراق
فوتبال استقلال پرسپولیس سپاهان تیم ملی فوتسال ایران تراکتور فوتسال بازی وحید شمسایی باشگاه پرسپولیس باشگاه استقلال لیگ برتر
هوش مصنوعی اینستاگرام همراه اول فناوری اپل تبلیغات گوگل روزنامه آیفون سامسونگ
ویتامین مواد غذایی سازمان غذا و دارو طول عمر دیابت سلامت روان بارداری پرستار دندانپزشکی هندوانه