دوشنبه, ۱۰ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 29 April, 2024
مجله ویستا
کوکو ماهی
همه ما با انواع كوكوها آشنایی داریم. همان طور كه بارها و بارها گفتهایم، این دسته از غذاها به دلیل زود حاضر شدن برای خانمهای خانه، جذابیت فراوانی دارند. آنها در مواقعی كه وقت كافی برای تهیه غذا ندارند، از این گروه غذاها استفاده میكنند. این روزها هم كه همه در تب و تاب خرید عید و خانه تكانی هستند، كمتر وقت میكنند تا به تهیه غذا بپردازند به خصوص اگر غذاها كمیوقت گیر هم باشند. همان طور كه گفتیم، كوكوها از غذاهای سریع محسوب میشوند اما به دلیل اینكه به مدت طولانی در روغن باید سرخ شوند، هم كالری بالایی دارند و هم اینكه امكان وجود ایزومرهای ترانس در آنها بالا میرود و به این ترتیب، به جای آنكه غذا فایده داشته باشد، میتواند ضررهایی را نیز ایجاد كنند اما نكاتی كه با رعایت كردن آنها میتوانید ارزش تغذیهای كوكویتان را بالا و بالاتر ببرید، شامل موارد زیر هستند:
۱) همان طور كه از نام این غذا پیداست، ماهی جزء اصلی آن را تشكیل میدهد و به منظور كاهش میزان روغن استفاده شده در این غذا، توصیه میشود تا ابتدا ماهیها را بخار پز كرده و با سایر مواد آن را مخلوط كنید. این كار موجب میشود تا برای سرخ كردن كوكویتان از روغن كمتری استفاده كنید و زمان كمتری را برای پختن آن صرف كنید.
۲) حتماً میدانید كه در همه كوكوها از تخم مرغ استفاده میشود. توصیه ما به شما آن است كه در تهیه این غذا از تخممرغهای امگادار استفاده كنید تا از خواص ارزشمند امگا سه نیز بهرهمند شوید اما اشتباه نكنید.
۳ ) تخممرغ معمولی نیز به دلیل داشتن كلسترول اثرات منفی بر سلامت شما نخواهد داشت اما تخممرغهایی كه دارای اسیدهای چرب امگا سه هستند، نسبت به نوع اول ارجحیت دارند.
۴) در تهیه این غذا نیز از سبزیهایی مانند فلفل دلمهای و انواع سبزیهای معطر برگ سبز (نظیر جعفری، ریحان و گشنیز) به كار ببرید تا هم بوی خاص ماهی را كه اغلب افراد به دلیل وجود آن از این غذای ارزشمند دوری میكنند، از بین ببرد و هم غذایتان هر فرد بی اشتهایی را به غذا خوردن وادار كند.
۵) از آنجایی كه این غذا به همراه نان میل میشود، توصیه ما به شما آن است كه به همراه آن از نانهایی كه از آرد كامل تهیه شدهاند، استفاده كنید زیرا سبوسی كه به همراه آرد در تهیه این نانها استفاده میشود، موجب حفظ سلامت دستگاه گوارش میشود. به علاوه، در میان نانهای موجود نیز از نان لواش و بربری كمتر استفاده كنید زیرا امكان وجود جوششیرین در تهیه این دو نان هنوز هم با وجود نظارتهای فراوان وزارت بهداشت وجود دارد.
۶ ) در كنار این غذا از سالاد، سبزیهای تازه و یا ترشی استفاده كنید تا انواع ویتامینها نیز در كنار پروتئین و كربوهیدراتیهای موجود در آن، موجب كامل شدن وعده غذاییتان شود.
منبع : روزنامه سلامت
همچنین مشاهده کنید
نمایندگی زیمنس ایران فروش PLC S71200/300/400/1500 | درایو …
دریافت خدمات پرستاری در منزل
pameranian.com
پیچ و مهره پارس سهند
خرید میز و صندلی اداری
خرید بلیط هواپیما
گیت کنترل تردد
خلیج فارس ایران مجلس شورای اسلامی آمریکا مجلس دولت شورای نگهبان حجاب بودجه دولت سیزدهم جمهوری اسلامی ایران مجلس یازدهم
شهرداری تهران تهران هواشناسی فضای مجازی شهرداری سیل شورای شهر شورای شهر تهران پلیس قتل وزارت بهداشت سازمان هواشناسی
ایران خودرو قیمت دلار خودرو قیمت خودرو دلار بازار خودرو مالیات بانک مرکزی قیمت طلا سایپا مسکن تورم
تلویزیون سریال رسانه تئاتر سینمای ایران موسیقی فیلم بازیگر رسانه ملی سینما کتاب قرآن کریم
سازمان سنجش شورای عالی انقلاب فرهنگی انتخاب رشته
رژیم صهیونیستی اسرائیل غزه فلسطین جنگ غزه حماس روسیه عربستان اوکراین ترکیه عراق نوار غزه
استقلال فوتبال پرسپولیس سپاهان تراکتور تیم ملی فوتسال ایران فوتسال بازی لیگ برتر جام حذفی آلومینیوم اراک باشگاه پرسپولیس
اپل همراه اول امارات ایلان ماسک گوگل تبلیغات ایرانسل آیفون فناوری سامسونگ ناسا
مواد غذایی سازمان غذا و دارو خواب دیابت سلامت روان بارداری مالاریا دندانپزشکی