دوشنبه, ۱۰ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 29 April, 2024
مجله ویستا
کوکوی سبزی
تره : ۱۵۰ گرم
فلفل : ۱۵۰ گرم
شوید یا شبت : ۱۵۰ گرم
گشنیز : ۱۵۰ گرم
کاهو : ۱۵۰ گرم
تخم مرغ : ۴ عدد
زرشک : ۱ قاشق سوپخوری
گردو : ۱ قاشق سوپخوری
بکین پودر : ۱ قاشق مربا خوری
روغن : ۱۵۰ گرم
آرد سفید : ۱ قاشق سوپخوری
سبزی را بهدقت تمیز میکنیم و میشوئیم و در سبد میریزیم تا آب آن کاملاً گرفته شود. بعد ریز خرد میکنیم سپس سبزی خرد شده را با دو سه قاشق روغن کمی سرخ میکنیم و میگذاریم سبزی سرد شود، بعد تخم مرغها را در ظرفی میشکنیم و خوب بههم میزنیم آنگاه جوش شیرین و نمک و آرد را به تخم مرغ اضافه میکنیم و زرشک و گردوی خرد کرده را نیز میافزائیم سبزی که کاملاً سرد شد در مایه میریزیم و بقیه روغن را داخل تابه گرد یا ظرف نسوزی میریزیم و در صورتیکه تابه به کار بردیم آن را روی آتش میگذارم تا روغن داغ شود، بعد مایه را داخل روغن میریزیم و روی مایه را با پشت قاشق صاف میکنیم و در آن را میگذاریم و روی در کمی آتش میگذاریم و حرارت زیر را ملایم میکنیم تا زیر کوکو کاملاً برشته شود، بعد کوکو را به هر فرم که بخواهیم میبریم و قطعات کوکو را بر میگردانیم تا روی آن نیز کاملاً برشته شود و در صورتیکه ظرف نسوز بهکار بردیم روغن را که در ظرف ریختیم داخل فر میگذاریم تا داغ شود، بعد مایه را داخل روغن میریزیم و ظرف را کف فر و در حرارت ۳۵۰ درجه قرار میدهیم، در فر در ظرف کوکو را لازم نیست بگذاریم، کوکو را مدت سه ربع در فر میگذاریم تا کوکو پف کند و زیر و روی آن برشته شود - کوکو در ظرف نسوز بآسانی بر میگردد، اطراف آن را میتوان با حلقههای گوجه فرنگی تزئین کنیم.
فلفل : ۱۵۰ گرم
شوید یا شبت : ۱۵۰ گرم
گشنیز : ۱۵۰ گرم
کاهو : ۱۵۰ گرم
تخم مرغ : ۴ عدد
زرشک : ۱ قاشق سوپخوری
گردو : ۱ قاشق سوپخوری
بکین پودر : ۱ قاشق مربا خوری
روغن : ۱۵۰ گرم
آرد سفید : ۱ قاشق سوپخوری
سبزی را بهدقت تمیز میکنیم و میشوئیم و در سبد میریزیم تا آب آن کاملاً گرفته شود. بعد ریز خرد میکنیم سپس سبزی خرد شده را با دو سه قاشق روغن کمی سرخ میکنیم و میگذاریم سبزی سرد شود، بعد تخم مرغها را در ظرفی میشکنیم و خوب بههم میزنیم آنگاه جوش شیرین و نمک و آرد را به تخم مرغ اضافه میکنیم و زرشک و گردوی خرد کرده را نیز میافزائیم سبزی که کاملاً سرد شد در مایه میریزیم و بقیه روغن را داخل تابه گرد یا ظرف نسوزی میریزیم و در صورتیکه تابه به کار بردیم آن را روی آتش میگذارم تا روغن داغ شود، بعد مایه را داخل روغن میریزیم و روی مایه را با پشت قاشق صاف میکنیم و در آن را میگذاریم و روی در کمی آتش میگذاریم و حرارت زیر را ملایم میکنیم تا زیر کوکو کاملاً برشته شود، بعد کوکو را به هر فرم که بخواهیم میبریم و قطعات کوکو را بر میگردانیم تا روی آن نیز کاملاً برشته شود و در صورتیکه ظرف نسوز بهکار بردیم روغن را که در ظرف ریختیم داخل فر میگذاریم تا داغ شود، بعد مایه را داخل روغن میریزیم و ظرف را کف فر و در حرارت ۳۵۰ درجه قرار میدهیم، در فر در ظرف کوکو را لازم نیست بگذاریم، کوکو را مدت سه ربع در فر میگذاریم تا کوکو پف کند و زیر و روی آن برشته شود - کوکو در ظرف نسوز بآسانی بر میگردد، اطراف آن را میتوان با حلقههای گوجه فرنگی تزئین کنیم.
همچنین مشاهده کنید
نمایندگی زیمنس ایران فروش PLC S71200/300/400/1500 | درایو …
دریافت خدمات پرستاری در منزل
pameranian.com
پیچ و مهره پارس سهند
خرید میز و صندلی اداری
خرید بلیط هواپیما
گیت کنترل تردد
خلیج فارس ایران آمریکا مجلس شورای اسلامی مجلس دولت شورای نگهبان دولت سیزدهم افغانستان جمهوری اسلامی ایران رئیسی بودجه
شهرداری تهران هواشناسی تهران شورای شهر شورای شهر تهران سلامت پلیس فضای مجازی قتل سیل وزارت بهداشت سازمان هواشناسی
قیمت دلار ایران خودرو قیمت طلا خودرو مالیات دلار قیمت خودرو بانک مرکزی بازار خودرو مسکن تورم سایپا
سریال پایتخت تلویزیون تئاتر سریال سینمای ایران فیلم موسیقی کتاب بازیگر سینما
سازمان سنجش انتخاب رشته باتری
اسرائیل رژیم صهیونیستی فلسطین غزه جنگ غزه حماس روسیه اوکراین نوار غزه ترکیه عراق طوفان الاقصی
استقلال پرسپولیس فوتبال تیم ملی فوتسال ایران فوتسال وحید شمسایی بازی سپاهان تراکتور جام حذفی آلومینیوم اراک باشگاه پرسپولیس
اپل همراه اول ایلان ماسک آیفون تبلیغات گوگل مریخ فناوری ناسا بنیاد ملی نخبگان
مواد غذایی سرطان خواب دندانپزشکی آلزایمر روغن حیوانی بارداری مالاریا هندوانه