پنجشنبه, ۱۳ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 2 May, 2024
مجله ویستا
یک نوع کوفته(یونانی)
● مواد لازم برای ۶ نفر:
گوشت چرخ کرده بدون چربی=۵۰۰ گرم
پیاز متوسط=۲ عدد
سیر=۳ تا ۴ پر
نان سفید بریده شده=۲ تا ۳ ورق
شیر=۳ تا ۴ قاشق سوپخوری
گلپر کوبیده نرم=۲/۱ قاشق سوپخوری
نعناع تازه خرد شده=۱ قاشق سوپخوری
تخم مرغ=۱ عدد
روغن مایع یا روغن زیتون=۳ تا ۴ قاشق سوپخوری
● طرز تهیه:
نان را در شیر می خیسانیم و آنرا نرم می کنیم.گوشت و پیاز رنده شده و سیر کوبیده و نان خیس خورده و نعناع خرد کرده را با گلپر و تخم مرغ و کمی نمک مخلوط می کنیم و خوب مالش می دهیم تا مواد مخلوط شوند. کمی آرد یا نان خشک کوبیده(آرد سوخاری)روی میز می ریزیم. از مایه گوشت گلوله هایی درشت تر از یک گردو درست می کنیم و آنها را در آرد می غلتانیم. مقداری روغن در تابه می ریزیم و می گذاریم داغ شود. کوفته ها را به طوریکه بر روی هم انباشته نشوند و در یک ردیف قرار گیرند،در تابه می چینیم،تابه را تکان می دهیم تا کوفته ها نچسبند؛گاهی آنها را زیر و رو می کنیم.وقتی کمی سرخ شدند،چند دقیقه در ظرف را می گذاریم و حرارت را ملایم می کنیم تا مغز آنها بپزد.بعد کوفته ها را از روغن خارج می کنیم و در صافی می ریزیم،وقتی روغن اضافی در صافی گرفته شد،آنها را در ظرف می چینیم.اطراف ظرف را با شاخه های کوچک نعناع تزئین می کنیم.
گوشت چرخ کرده بدون چربی=۵۰۰ گرم
پیاز متوسط=۲ عدد
سیر=۳ تا ۴ پر
نان سفید بریده شده=۲ تا ۳ ورق
شیر=۳ تا ۴ قاشق سوپخوری
گلپر کوبیده نرم=۲/۱ قاشق سوپخوری
نعناع تازه خرد شده=۱ قاشق سوپخوری
تخم مرغ=۱ عدد
روغن مایع یا روغن زیتون=۳ تا ۴ قاشق سوپخوری
● طرز تهیه:
نان را در شیر می خیسانیم و آنرا نرم می کنیم.گوشت و پیاز رنده شده و سیر کوبیده و نان خیس خورده و نعناع خرد کرده را با گلپر و تخم مرغ و کمی نمک مخلوط می کنیم و خوب مالش می دهیم تا مواد مخلوط شوند. کمی آرد یا نان خشک کوبیده(آرد سوخاری)روی میز می ریزیم. از مایه گوشت گلوله هایی درشت تر از یک گردو درست می کنیم و آنها را در آرد می غلتانیم. مقداری روغن در تابه می ریزیم و می گذاریم داغ شود. کوفته ها را به طوریکه بر روی هم انباشته نشوند و در یک ردیف قرار گیرند،در تابه می چینیم،تابه را تکان می دهیم تا کوفته ها نچسبند؛گاهی آنها را زیر و رو می کنیم.وقتی کمی سرخ شدند،چند دقیقه در ظرف را می گذاریم و حرارت را ملایم می کنیم تا مغز آنها بپزد.بعد کوفته ها را از روغن خارج می کنیم و در صافی می ریزیم،وقتی روغن اضافی در صافی گرفته شد،آنها را در ظرف می چینیم.اطراف ظرف را با شاخه های کوچک نعناع تزئین می کنیم.
منبع : آشپزآنلاین
نمایندگی زیمنس ایران فروش PLC S71200/300/400/1500 | درایو …
دریافت خدمات پرستاری در منزل
pameranian.com
پیچ و مهره پارس سهند
خرید بلیط هواپیما
ایران آمریکا اسرائیل روز معلم رهبر انقلاب دولت معلمان مجلس شورای اسلامی بابک زنجانی خلیج فارس مجلس دولت سیزدهم
تهران زلزله آتش سوزی معلم پلیس شهرداری تهران سیل قوه قضاییه فضای مجازی سلامت سازمان هواشناسی دستگیری
قیمت خودرو قیمت طلا بازار خودرو خودرو قیمت دلار دلار بانک مرکزی ایران خودرو سایپا کارگران روز کارگر قیمت
فیلم سینمایی تلویزیون سریال سینما مسعود اسکویی سینمای ایران دفاع مقدس موسیقی تئاتر فیلم
مکزیک
رژیم صهیونیستی فلسطین غزه جنگ غزه حماس روسیه چین نوار غزه ترکیه عربستان یمن اوکراین
فوتبال استقلال پرسپولیس سپاهان تراکتور باشگاه استقلال لیگ برتر ایران رئال مادرید لیگ قهرمانان اروپا بایرن مونیخ لیگ برتر لیگ برتر فوتبال ایران
هوش مصنوعی همراه اول اپل تلفن همراه اینستاگرام گوگل پهپاد تبلیغات وزیر ارتباطات ناسا
فشار خون کاهش وزن دیابت بیماری قلبی کبد چرب ویتامین قهوه