چهارشنبه, ۲۶ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 15 May, 2024
مجله ویستا
کوفته مرغ
● مواد لازم:
مرغ پخته چرخ شده نرم=۲ پیمانه
کره=۱۰۰ گرم
نان خشک کوبیده=یک پیمانه
تخم مرغ=۲ عدد
زرده تخم مرغ=۲ عدد
آب مرغ=۲ تا ۳ پیمانه
نمک و فلفل=بمقدار کافی
● طرز تهیه:
مرغ چرخ شده را با نان خشک کوبیده و نرم مخلوط می کنیم،بعد کره را آب می کنیم و تخم مرغها را یکی یکی در کره آب شده می ریزیم و خوب بهم می زنیم و زرده های تخم مرغ را اضافه می کنیم و کمی نمک و فلفل می زنیم و مخلوط مرغ و آرد را در مایه مزبور می ریزیم و خوب بهم می زنیم.مایه باید بشکل خمیر سفتی که بدست نچسبد دربیاید. آب گوشت یا آب ساده را در ظرفی می ریزیم و روی آتش می گذاریم و کمی نمک می زنیم و می گذاریم جوش بیاید.بعد از مایه گلوله هایی به اندازه یک تخم مرغ برمی داریم و با دست بشکل تخم مرغ بیضی درست می کنیم و داخل آب می اندازیم،اگر مایه در آب وا رفت یک زرده تخم مرغ به مایه اضافه می کنیم و تمام مایه را به همین شکل آماده می سازیم و در آب می جوشانیم بطوریکه مغز آن پخته شود.بعد با چنگال کوفته ها را از داخل آب بیرون می آوریم و در صافی می چینیم تا آب آن برود.
مواد لازم برای تزئین کوفته:
نان تست شده=۱۲ قطعه
سس گوجه فرنگی یا سس سفید=یک پیمانه
زبان پخته شده خرد شده گوساله=یک عدد
قارچ خرد شده سرخ شده=۴ تا ۵ قاشق سوپخوری
طرز تهیه:
نانهای تست شده را ته دیس می چینیم و کوفته ها را روی نانها قرار می دهیم و سس را روی کوفته ها می دهیم و زبان و قارچ خرد شده را با کمی جعفری خرد شده روی آن می پاشیم.بدون زبان هم ممکن است کوفته را فقط با قارچ و نان تست شده کوچک تزئین نمود.نکته قابل توجه آب کوفته را بعد از پخته شدن با سس می جوشانیم کمی که غلیظ شد مصرف می نمائیم.
مرغ پخته چرخ شده نرم=۲ پیمانه
کره=۱۰۰ گرم
نان خشک کوبیده=یک پیمانه
تخم مرغ=۲ عدد
زرده تخم مرغ=۲ عدد
آب مرغ=۲ تا ۳ پیمانه
نمک و فلفل=بمقدار کافی
● طرز تهیه:
مرغ چرخ شده را با نان خشک کوبیده و نرم مخلوط می کنیم،بعد کره را آب می کنیم و تخم مرغها را یکی یکی در کره آب شده می ریزیم و خوب بهم می زنیم و زرده های تخم مرغ را اضافه می کنیم و کمی نمک و فلفل می زنیم و مخلوط مرغ و آرد را در مایه مزبور می ریزیم و خوب بهم می زنیم.مایه باید بشکل خمیر سفتی که بدست نچسبد دربیاید. آب گوشت یا آب ساده را در ظرفی می ریزیم و روی آتش می گذاریم و کمی نمک می زنیم و می گذاریم جوش بیاید.بعد از مایه گلوله هایی به اندازه یک تخم مرغ برمی داریم و با دست بشکل تخم مرغ بیضی درست می کنیم و داخل آب می اندازیم،اگر مایه در آب وا رفت یک زرده تخم مرغ به مایه اضافه می کنیم و تمام مایه را به همین شکل آماده می سازیم و در آب می جوشانیم بطوریکه مغز آن پخته شود.بعد با چنگال کوفته ها را از داخل آب بیرون می آوریم و در صافی می چینیم تا آب آن برود.
مواد لازم برای تزئین کوفته:
نان تست شده=۱۲ قطعه
سس گوجه فرنگی یا سس سفید=یک پیمانه
زبان پخته شده خرد شده گوساله=یک عدد
قارچ خرد شده سرخ شده=۴ تا ۵ قاشق سوپخوری
طرز تهیه:
نانهای تست شده را ته دیس می چینیم و کوفته ها را روی نانها قرار می دهیم و سس را روی کوفته ها می دهیم و زبان و قارچ خرد شده را با کمی جعفری خرد شده روی آن می پاشیم.بدون زبان هم ممکن است کوفته را فقط با قارچ و نان تست شده کوچک تزئین نمود.نکته قابل توجه آب کوفته را بعد از پخته شدن با سس می جوشانیم کمی که غلیظ شد مصرف می نمائیم.
منبع : آشپزآنلاین
نمایندگی زیمنس ایران فروش PLC S71200/300/400/1500 | درایو …
دریافت خدمات پرستاری در منزل
پیچ و مهره پارس سهند
تعمیر جک پارکینگ
خرید بلیط هواپیما
رئیس جمهور مجمع تشخیص مصلحت نظام شورای نگهبان مجلس شورای اسلامی قوه قضاییه مجلس رهبر انقلاب قوه قضائیه دولت سیزدهم صادق زیباکلام مجلس دوازدهم مجلس یازدهم
پلیس قتل تهران هواشناسی شهرداری تهران آموزش و پرورش بارش باران دستگیری پلیس راهور سازمان هواشناسی سیل سلامت
یارانه بانک مرکزی چین قیمت دلار قیمت خودرو خودرو قیمت طلا سایپا بازار خودرو مسکن بورس دلار
فردوسی شاهنامه همایون شجریان نمایشگاه کتاب سحر دولتشاهی تلویزیون نمایشگاه کتاب تهران کتاب دفاع مقدس سینمای ایران سریال تئاتر
دانشگاه تهران وزارت علوم فضا تحقیقات و فناوری
اسرائیل رژیم صهیونیستی روسیه غزه فلسطین جنگ غزه آمریکا حماس ترکیه افغانستان اوکراین نوار غزه
فوتبال استقلال پرسپولیس لیگ برتر رئال مادرید باشگاه استقلال فولاد خوزستان لیگ برتر ایران مهدی طارمی فولاد بازی لیگ برتر فوتبال ایران
هوش مصنوعی گوگل همراه اول موبایل تبلیغات هواپیما دوربین نوآوری ناسا اپل
زوال عقل کاهش وزن ویتامین کودک نمک واکسن سلامت روان پرستار