یکشنبه, ۹ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 28 April, 2024
مجله ویستا

میرزا قاسمی


میرزا قاسمی
● مواد لا زم ( برای ۲ نفر)
▪ بادنجان کوچک بدون تخم ۸ عدد
▪ سیر کوبیده له شده ۴ پره
▪ تخم مرغ ۴ عدد
▪ گوجه فرنگی متوسط ۲ عدد
▪ روغن ۳/۱ پیمانه
▪ نمک و فلفل سیاه
● طرز تهیه
بادنجانها را در روی گاز کبابی می کنیم تا زمانی که به خوبی پخته شوند. این پختن زمانی اتفاق می افتد که پوست بادنجانها باد کند و بترکد . بادنجانها را از روی گاز بر می داریم و می گذاریم سرد شوند و پوست آنها را می کنیم و قسمتهای سفت آنها را جدا می کنیم . سپس ظرفی را پر آب می کنیم و گوجه فرنگی ها را برای ۲ تا ۳ دقیقه می گذاریم بپزند. آب ظرف را خالی می کنیم و گوجه فرنگی ها را پوست می کنیم و ریز می کنیم . سیر را پوست کرده و ریز می کنیم و سرخ می کنیم تا زمانی که طلا یی شوند سپس بادنجانها را به آن اضافه می کنیم و برای ۳ تا ۴ دقیقه سرخ می کنیم گوجه فرنگی ها و نمک و فلفل را هم اضافه می کنیم و همه را با هم تف می دهیم تا زمانی که آب آنها کا&#۶۵۲۵۲;&#۶۵۲۷۲; بخار شود. تخم مرغها را با چنگال می زنیم و جداگانه می پزیم وآنها را به بادنجانها اضافه می کنیم و همه مواد را با هم خوب مخلوط می کنیم و روی گاز هم می زنیم .هین غذا را می توان با برنج یا نان هم مصرف کرد.
منبع : آشپزباشی


همچنین مشاهده کنید