شنبه, ۸ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 27 April, 2024
مجله ویستا
سیر قلیه گیلانی
●مواد لازم:
برگ سیر تازه=۳ عدد
تخم مرغ=۳ عدد
لپه=۱ فنجان
مرغ یا گوشت اردک=نصف یا یک عدد کوچک
نمک و فلفل و زردچوبه=بمقدار لازم
● طرز تهیه:
اول برگ سیر را میشوییم وبا چاقو به اندازه نیم سانت همه را خرد میکنیم وبعد آنرا خوب سرخ میکنیم کمی زرد چوبه میزنیم و اردک یا مرغ را میگذاریم بپزد همراه با لپه و برگ سیر را اضافه میکنیم وقتی غذا ابش کم شد در آخر تخم مرغ را میریزیم.
یاسی
برگ سیر تازه=۳ عدد
تخم مرغ=۳ عدد
لپه=۱ فنجان
مرغ یا گوشت اردک=نصف یا یک عدد کوچک
نمک و فلفل و زردچوبه=بمقدار لازم
● طرز تهیه:
اول برگ سیر را میشوییم وبا چاقو به اندازه نیم سانت همه را خرد میکنیم وبعد آنرا خوب سرخ میکنیم کمی زرد چوبه میزنیم و اردک یا مرغ را میگذاریم بپزد همراه با لپه و برگ سیر را اضافه میکنیم وقتی غذا ابش کم شد در آخر تخم مرغ را میریزیم.
یاسی
منبع : آشپزآنلاین
همچنین مشاهده کنید
نمایندگی زیمنس ایران فروش PLC S71200/300/400/1500 | درایو …
دریافت خدمات پرستاری در منزل
pameranian.com
پیچ و مهره پارس سهند
خرید میز و صندلی اداری
خرید بلیط هواپیما
گیت کنترل تردد
ایران مجلس شورای اسلامی مجلس حجاب دولت جمهوری اسلامی ایران رئیسی رئیس جمهور دولت سیزدهم توماج صالحی گشت ارشاد پاکستان
تهران قتل شهرداری تهران سیل کنکور هواشناسی پلیس سلامت سازمان هواشناسی سازمان سنجش زنان وزارت بهداشت
قیمت دلار قیمت خودرو قیمت طلا خودرو دلار بازار خودرو مسکن سایپا بانک مرکزی ارز ایران خودرو تورم
فضای مجازی سینمای ایران سینما سریال پایتخت تلویزیون کیومرث پوراحمد سریال موسیقی رهبر انقلاب فیلم ترانه علیدوستی مهران مدیری
کنکور ۱۴۰۳ اینترنت عبدالرسول پورعباس
رژیم صهیونیستی اسرائیل آمریکا فلسطین غزه جنگ غزه روسیه چین حماس اوکراین ترکیه ایالات متحده آمریکا
فوتبال استقلال جام حذفی آلومینیوم اراک فوتسال تیم ملی فوتسال ایران بازی تراکتور باشگاه پرسپولیس بارسلونا وحید شمسایی لیگ برتر انگلیس
هوش مصنوعی سرطان سامسونگ اپل فناوری ناسا الماس نخبگان بنیاد ملی نخبگان ربات
سازمان غذا و دارو کاهش وزن بارداری مالاریا آلزایمر زوال عقل