شنبه, ۸ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 27 April, 2024
مجله ویستا

سیر قلیه گیلانی


●مواد لازم:
برگ سیر تازه=۳ عدد
تخم مرغ=۳ عدد
لپه=۱ فنجان
مرغ یا گوشت اردک=نصف یا یک عدد کوچک
نمک و فلفل و زردچوبه=بمقدار لازم
● طرز تهیه:
اول برگ سیر را می‌شوییم وبا چاقو به اندازه نیم سانت همه را خرد می‌کنیم وبعد آنرا خوب سرخ می‌کنیم کمی زرد چوبه می‌زنیم و اردک یا مرغ را می‌گذاریم بپزد همراه با لپه و برگ سیر را اضافه می‌کنیم وقتی غذا ابش کم شد در آخر تخم مرغ را می‌ریزیم.
یاسی
منبع : آشپزآنلاین


همچنین مشاهده کنید