سه شنبه, ۱۱ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 30 April, 2024
مجله ویستا
سیر قلیه
● مواد لازم:
▪ برگ سیر تازه: ۳ عدد ,
▪ پیاز متوسط:۱ عدد,
▪ تخم مرغ: ۳ عدد,
▪ لپه: ۵۰ گرم,
▪ مرغ یا اردک:۱ عدد ,
▪ نمک و فلفل و زردچوبه: به میزان دلخواه
● طرز تهیه:
در ابتدا برگ سیرهای شسته شده را با چاقو به اندازه های مساوی نیم سانتی خرد می کنیم و با پیاز خلال شده تفت می دهیم. زمانیکه رنگ پیازها طلایی شده به این مخلوط زردچوبه اضافه میکنیم و کمی دیگر تفت می دهیم . گوشت مرغ یا اردک را به اندازه های کوچک خرد کرده و استخوان های آن را خارج میکنیم بعد در ماهیتابه ای جداگانه سرخ مینماییم و سپس مخلوط پیاز و سیر را به آن می افزاییم. این مواد را داخل قابلمه قرار داده و می گذاریم کاملا بپزد. بعد از پخت کامل تا حدی که آب مواد کاملا گرفته شده باشد تخم مرغها را که با چنگال به هم زده (تا حدی که سفید و زرده مخلوط شود) به این مواد اضافه میکنیم و روی حرارت ملایم میگذاریم. بعد از پنج دقیقه غذا کاملا آماده است. این غذا طبخ ساده و سریعی دارد .
منبع : ایران مانیا
همچنین مشاهده کنید
نمایندگی زیمنس ایران فروش PLC S71200/300/400/1500 | درایو …
دریافت خدمات پرستاری در منزل
pameranian.com
پیچ و مهره پارس سهند
خرید بلیط هواپیما
عربستان خلیج فارس مجلس مجلس شورای اسلامی روز معلم بودجه شورای نگهبان حجاب دولت سیزدهم مجلس یازدهم جمهوری اسلامی ایران محمدباقر قالیباف
سیل سلامت هواشناسی شهرداری تهران تهران فضای مجازی شورای شهر تهران شورای شهر آموزش و پرورش پلیس قتل وزارت بهداشت
دولت تورم خودرو قیمت دلار ایران خودرو قیمت خودرو دلار مالیات بازار خودرو بانک مرکزی قیمت طلا مسکن
هوش مصنوعی تلویزیون رسانه سریال سینمای ایران تئاتر فیلم موسیقی سینما سریال پایتخت کتاب
سازمان سنجش ناسا
اسرائیل جنگ غزه رژیم صهیونیستی غزه فلسطین حماس روسیه نوار غزه اوکراین ترکیه عراق طوفان الاقصی
فوتبال استقلال پرسپولیس سپاهان تراکتور تیم ملی فوتسال ایران فوتسال باشگاه استقلال بازی وحید شمسایی باشگاه پرسپولیس لیگ برتر
اپل همراه اول فناوری تبلیغات آیفون گوگل روزنامه سامسونگ ایرانسل
خواب سازمان غذا و دارو دیابت سلامت روان بارداری دندانپزشکی هندوانه پرستار