یکشنبه, ۹ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 28 April, 2024
مجله ویستا
پارمیجانا استیک
● مواد لازم:
▪ گوشت فیله گوساله=۴ برش نازک
▪ آرد=مقداری برای غلظت
▪ آرد سوخاری=مقداری برای غلظت
▪ کره=۳۰ گرم
▪ روغن=۶۰ میلی لیتر
▪ سس گوجه فرنگی=۱۰۰ گرم
▪ پنیر پارمیزان=۵۰ گرم
▪ پنیر موتزارلا=۷۵ گرم
▪ تخم مرغ زده شده=۱ عدد
▪ نمک و فلفل=به میزان دلخواه
● طرز تهیه: آرد،تخم مرغ و آرد سوخاری را هر کدام در ظرف های جداگانه می ریزیم. گوشت ها را ابتدا در آرد سفید،بعد در تخم مرغ و سپس در آرد سوخاری غلتانده و به مدت یک ساعت در ظرفی داخل یخچال قرار می دهیم. فر را با حرارت ۱۸۰ درجه سانتیگراد گرم می کنیم. مخلوط کره و روغن را با هم در تابه گرم کرده و گوشت ها را نمک و فلفل زده و در آن سرخ می کنیم(باید هر دو سمت گوشت کاملا سرخ شود). بعد گوشت ها را در ظرف فر قرار داده و یک قاشق سس گوجه فرنگی روی آن می ریزیم. سپس از مخلوط هر دو پنیر روی آن ریخته و به مدت ۲۰ تا ۲۵ دقیقه در فر قرار می دهیم تا کاملا طلایی شود. بعد در ظرف مورد نظر آن را سرو می کنیم .
http://www.iranchef.com/learning/cooking/۰۰۰۶۴۲.php
همچنین مشاهده کنید
نمایندگی زیمنس ایران فروش PLC S71200/300/400/1500 | درایو …
دریافت خدمات پرستاری در منزل
pameranian.com
پیچ و مهره پارس سهند
خرید میز و صندلی اداری
خرید بلیط هواپیما
گیت کنترل تردد
دولت حجاب سیستان و بلوچستان مجلس شورای اسلامی دولت سیزدهم مجلس جمهوری اسلامی ایران رئیس جمهور گشت ارشاد رئیسی امام خمینی سیدابراهیم رئیسی
آتش سوزی پلیس تهران قتل شهرداری تهران وزارت بهداشت سیل کنکور فضای مجازی پایتخت سازمان سنجش خانواده
خودرو دلار هوش مصنوعی قیمت دلار قیمت خودرو بازار خودرو قیمت طلا بانک مرکزی سایپا ارز مسکن تورم
سریال تلویزیون مهران مدیری سینمای ایران سینما کیومرث پوراحمد موسیقی سریال پایتخت فیلم ترانه علیدوستی قرآن کریم کتاب
اینترنت کنکور ۱۴۰۳
اسرائیل غزه فلسطین رژیم صهیونیستی آمریکا جنگ غزه روسیه چین حماس اوکراین ترکیه ایالات متحده آمریکا
فوتبال پرسپولیس استقلال بازی جام حذفی فوتسال آلومینیوم اراک تیم ملی فوتسال ایران تراکتور باشگاه پرسپولیس سپاهان لیورپول
تبلیغات ناسا اپل سامسونگ فناوری نخبگان بنیاد ملی نخبگان آیفون ربات
کاهش وزن روانشناسی بارداری مالاریا آلزایمر زوال عقل