دوشنبه, ۱۷ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 6 May, 2024
مجله ویستا

خوراک میگو با گوجه فرنگی


●مواد لازم:
پیاز متوسط=۳ عدد
فلفل دلمه ای سبز=۱ عدد
زنجبیل نرم شده=۱ قاشق چایخوری
سیر تازه له شده=۱ قاشق چایخوری
نمک=۱ قاشق چایخوری
پود فلفل قرمز=۱ قاشق چایخوری
آبلیمو=۲ قاشق غذاخوری
میگوی یخزده=۳۵۰ گرم
روغن=۳ قاشق غذاخوری
رب گوجه فرنگی=۴۰۰ گرم
گشنیز تازه برای تزئین
●طرز تهیه:
۱. با استفاده از یک چاقوی تیز پیاز و فلفل سبز را خرد کنید.
۲. زنجبیل،سیر،نمک و فلفل را در کاسه کوچکی با هم مخلوط کنید. آبلیمو را به آن افزوده و مخلوط کنید تا به شکل خمیری در آید.
۳. میگوها را در ظرف آب سردی قرار داده و کنار بگذارید تا یخش باز شود. آن را کاملا خشک کنید.
۴. روغن را در ماهیتابه ای گرم کرده پیاز را به آن افزوده و سرخ کنید تا طلایی شود.
۵. مخلوط ادویه را به پیاز افزوده حرارت را کم کنید و بپزید و به مدت سه دقیقه به هم بزنید و خوب مخلوط کنید.
۶. گوجه فرنگی را خرد کرده و به آن افزوده و سپس رب گوجه فرنگی و فلفل سبزها را اضافه کرده و به مدت ۷-۵ دقیقه بپزید و گاهگاهی بهم بزنید.
۷. میگوها را به ماهیتابه اضافه کرده و ده دقیقه بپزید،گاهگاهی بهم بزنید. آنرا با گشنیز تزئین کرده و با برنج پخته و سالاد سبز تازه صرف کنید.
منبع : آشپزآنلاین