دوشنبه, ۱۰ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 29 April, 2024
مجله ویستا

میتلف


میتلف
● مواد لازم:
▪ گوشت بدون چربی دو بار چرخ شده= ۷۵۰ گرم
▪ کرفس خرد شده ریز= ۲ پیمانه
▪ آرد سوخاری= سه چهارم پیمانه
▪ شیر پاستوریزه= ۵/۱ پیمانه
▪ تخم مرغ= ۱ عدد
▪ پیاز سرخ شده ریز =۳ قاشق غذاخوری
▪ سبزی های معطر (نعناع، ترخون، مرزه)= ۱ پیمانه
▪ رب گوجه فرنگی= ۲ قاشق غذاخوری
▪ زعفران= ۱ قاشق چای خوری
▪ دارچین= ۱ قاشق مرباخوری
▪ نمک و فلفل= به میزان دل خواه
▪ روغن مایع= ۴ قاشق غذاخوری
● طرز تهیه: ابتدا آرد سوخاری را در شیر سرد حل کرده و کنار می گذاریم. سپس گوشت چرخ شده را همراه با نمک، فلفل، دارچین، زعفران، پیاز داغ، سبزی های معطر و تخم مرغ خام خوب مخلوط می کنیم. کرفس خرد شده ی ریز را با ۲ قاشق غذاخوری روغن مایع کمی تفت می دهیم و به مواد گوشتی اضافه می کنیم. مخلوط شیر و آرد سوخاری را نیز اضافه می کنیم و خوب ورز می دهیم. سپس در ته قالب مکعب مستطیل به ابعاد ۱۰× ۳۰ سانتی متر، کاغذ روغنی می اندازیم و مایه ی متیلف را به صورت یک جا در قالب ریخته و با دست مرطوب فشار می دهیم تا به طور کامل فشرده و بدون منفذ شود. بعد سطح آن را صاف کرده و رب گوجه فرنگی را، با ۲ قاشق غذاخوری روغن مایع باقی مانده مخلوط نموده و روی سطح گوشت می مالیم. درب ظرف را با کاغذ آلومینیوم می بندیم و به مدت ۵/۱ ساعت در طبقه ی دوم فر با حرارت ۳۵۰ درجه ی فارنهایت یا ۱۷۵درجه ی سانتی گراد، می پزیم. باید توجه کنیم که فر را از یک ربع قبل روشن کرده و پس از پخته شدن، سس گوجه فرنگی را در ظرف مناسبی ریخته و متیلف را در دیس برمی گردانیم. آن گاه با کارد تیز آن را برش داده و از سس باقی مانده، بر روی متیلف می ریزیم و اطراف آن را با هویج پخته شده، سیب زمینی سرخ شده یا هر نوع سبزیجات فصل پخته شده تزیین می کنیم.

http://www.iranchef.com/learning/cooking/۰۰۰۶۴۷.php


همچنین مشاهده کنید