یکشنبه, ۹ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 28 April, 2024
مجله ویستا

پیتزا


گوشت چرخ کرده  :  ۲۵۰ گرم
رب گوجه فرنگی  :  ۳ قاشق سوپخوری
پیاز داغ عسلی  :  ۰.۲۵ فنجان
سیر  :  ۱ عدد
نمک  :  ۱ قاشق مربا خوری
شکر  :  ۱ قاشق مربا خوری
فلفل  :  ۰.۲۵ قاشق مربا خوری
مرزه  :  ۰.۵ قاشق مربا خوری
پنیر پیتزا  :  ۰.۵ فنجان
نان سفید  :  ۰.۲۵ قاشق مربا خوری
پیاز را عسلی سرخ می‌کنیم
گوشت چرخ شده را داخل پیاز داغ نموده تفت می‌دهیم.نمک و فلفل و پاپریکا و نمک سیر شکر و رب گوجه فرنگی را به آن اضافه می‌کنیم.پس از تفت دادن آب در آن ریخته می‌گذاریم بپزد.آبش که به کلی تمام شد مرزه ساطوری شده یا گرد مرزه خشک را در آن می‌ریزیم و اگر میل داشته باشیم یک قاشق مربا خوری دارچین به آن اضافه نموده از روی آتش بر می‌داریم و داخل پیتزا پهن می‌نمائیم.پنیر رنده شده را روی آن پاشیده در فر ۳۵۰ درجه درجه برای مدت ۲۵ دقیقه قرار می‌دهیم.پس از ۲۵ دقیقه روی پیتزا کاملاً طلائی شده از فر بیرون می‌آوریم وهمچنان داغ سر میز می‌بریم .
تبصره: پیتزا غذائی است ایتالیائی ولی به‌علت خوش مزه بودن و آسانی طبخ در تمام دنیا استفاده می‌شود و یکی از غذاهای پر طرف‌دار به‌شمار می‌آید


همچنین مشاهده کنید