یکشنبه, ۹ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 28 April, 2024
مجله ویستا

دلمه بادمجان


دلمه بادمجان
● مواد لازم:
▪ بادمجان درشت پنج عدد
▪ گوشت چرخ کرده سیصد و پنجاه گرم
▪ برنج یک لیوان
▪ لپه یک استکان
▪ گوجه فرنگی دو عدد
▪ پیاز سرخ کرده سه قاشق غذاخوری
▪ رب گوجه فرنگی دو قاشق غذاخوری
▪ نمک و زردچوبه به مقدار لازم
● طرز تهیه:
برای دلمه بادمجان بهتر است از بادمجان های قلمی ولی کمی درشت استفاده کنید. بادمجان های چاق دلمه ای زبر هستند و خیلی خوشمزه نمی شوند.
قسمت بالای بادمجان ها را می گیریم و داخل بادمجان ها را خالی می کنیم.
گوشت را با پیاز سرخ شده تف می دهیم و سپس لپه را که قبلن پخته ایم و برنج را که خیس کرده ایم به آن اضافه می کنیم و نمک و زردچوبه و رب با یک لیوان آب به مواد اضافه کرده و با حرارت ملایم می گذاریم بپزد. ( در این مرحله برنج را مثل دمی به مواد اضافه می کنیم تا کمی پخته شود ولی خیلی نرم نشود)
بادمجان ها را با مایه دلمه پر می کنیم. در قابلمه مقداری از مواد داخل بادمجان را که خالی کردیم می ریزم و گوجه فرنگی ها را خورد کرده داخل آن می ریزم و با دو قاشق غذاخوری روغن کمی سرخ می کنیم. سپس بادمجان های پر شده را داخل قابلمه می چینیم و نصف لیوان آب ریخته و با حرارت ملایم می پزیم.
وقتی دلمه پخته شد و آب دلمه کاملن خشک شد کمی روغن داغ کرده روی دلمه ها می دهیم و آن را در ظرف می کشیم.
منبع : شیندخت


همچنین مشاهده کنید