پنجشنبه, ۲۰ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 9 May, 2024
مجله ویستا
نگهداری مواد غذایی در خانه
به منظور جلوگیری از تکثیر باکتریهایی که مسمومیت غذایی ایجاد می کنند ، دمای سردترین قسمت یخچال را بین صفر تا پنج درجه سانتیگراد تنظیم کنید . برای کنترل درجه حرارت از دماسنج یخچال استفاده کنید . فاسدشدنی ترین مواد غذایی را در سردترین قسمت یخچال قرار دهید .
برای آنکه یخچال در تمام اوقات سرد باقی بماند ، از پرکردن بیش از حد آن بپرهیزید . در یخچال را طولانی تر از مدت لازم باز نگه ندارید . ذوب کردن یخ یخچال به طور منظم موجب خنک نگه داشتن آن و کاهش مصرف برق خواهد شد .
تکثیر اغلب باکتریها در یخچال ، کند و در فریزر ، متوقف می شود . اما یخچال یا فریزر نمی تواند باکتریها را نابود کند . بنابراین ، باید از پخش و انتقال آنها از یک ماده غذایی به ماده غذایی دیگر جلوگیری کنید .
گوشت خام و غذاهایی را که از حالت انجماد خارج می شوند ، باید در ظرف دردار نگهداری کنید . با این کار ،تراوش حاصل از آنها باعث آلودگی سایر مواد غذایی نمی شود .
اگر از گوشت خام یا غذایی که از حالت انجماد در آمده ، مایعی تراوش می شود . آنها را در طبقه ای پایین تر از ماده غذایی پخته شده ( که حتماً درپوش محافظ دارد ) نگهداری کنید . همچنین باید از وارد شدن مایع تراوش شده به داخل سبزی و سالاد جلوگیری کرد .
در صورت امکان ، هنگامی فریزر را خاموش و برفک زدایی کنید که ذخیره مواد غذایی داخل آن کم باشد . قبل از این کار ، ترتیبی بدهید تا مواد غذایی داخل فریزر را سرد نگه دارید . برای مثل : استفاده از فریزر همسایه یا جعبه های عایق یا پیچیدن مواد غذایی منجمد در تعداد زیادی روزنامه یا پتوی تمیز به سرد نگه داشتن مواد غذایی منجمد برای مدت کوتاهی کمک خواهد کرد . تخم مرغ را در یخچال نگهداری کنید . معمولاً تخم مرغ را از زمان تولید تا هنگام فروش در دمای ثابت و خارج از یخچال به نحو مطلوب نگهداری می شود . اما در خانه تخم مرغ در معرض تغییرات درجه حرارت است و بهتر است که در یخچال نگهداری شود ( ترجیحاً در بسته بندی اصلی تاریخ دار )تا از رشد باکتریها جلوگیری به عمل آید .
بهتر است تخم مرغهای شکسته یا ترک دار را دور بریزید . مواد غذایی را به روشهای مختلف بسته بندی می کنند ، مانند کنسرو کردن ، استفاده از پوششهای پلاستیکی ، بسته بندی تحت خلاء و بسته بندی در اتمسفر تغییر یافته ( که بسته ها به جای هوا حاوی گازهای دیگر مانند نیتروژن و یا دی اکسید کربن هستند ). بسته بندی از هر نوع که باشد ، باید دستوراتی که در مورد شرایط نگهداری ، کنترل دما و مدت زمان نگهداری در برچسب آن نوشته شده رعایت شود ؛ بویژه از زمانی که بسته ، باز می شود . غذایی که تاریخ مصرف آن گذشته است ، دور بریزید .
منبع : بیرتک
نمایندگی زیمنس ایران فروش PLC S71200/300/400/1500 | درایو …
دریافت خدمات پرستاری در منزل
pameranian.com
پیچ و مهره پارس سهند
تعمیر جک پارکینگ
خرید بلیط هواپیما
ایران رهبر انقلاب انتخابات دولت سیزدهم مجلس شورای اسلامی روز دختر رافائل گروسی رئیس جمهور سید ابراهیم رئیسی حجاب مجلس انتخابات مجلس
قتل تهران پلیس هواشناسی شهرداری تهران وزارت بهداشت بارش باران آموزش و پرورش سیل فضای مجازی سلامت قوه قضاییه
گاز دولت مالیات خودرو قیمت دلار قیمت خودرو قیمت طلا مسکن حقوق بازنشستگان ایران خودرو بازار خودرو بانک مرکزی
نمایشگاه کتاب تهران نمایشگاه کتاب تلویزیون کتاب محمدمهدی اسماعیلی سینمای ایران سریال دفاع مقدس سینما تئاتر موسیقی رسانه ملی
دانشجویان دانش بنیان اینوتکس
رژیم صهیونیستی غزه اسرائیل فلسطین جنگ غزه آمریکا رفح روسیه حماس حمله به رفح نوار غزه ترکیه
فوتبال رئال مادرید استقلال پرسپولیس لیگ قهرمانان اروپا بایرن مونیخ لیگ برتر بازی ذوب آهن لیگ برتر ایران نساجی لیگ برتر فوتبال ایران
اینترنت تبلیغات اپل عیسی زارع پور سامسونگ ناسا گوگل آب مایکروسافت نوآوری
هندوانه آسم سنگ کلیه بیماران خاص کمردرد ناباروری بیمه سبزیجات اعتماد به نفس