چهارشنبه, ۱۹ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 8 May, 2024
مجله ویستا
انجماد مواد غذائی حیوانی
▪ اندامهای داخلی
مانند جگر، دل، قلوه، سیرابی، مغز و همچنین زبان و پاچه در ظروف مخصوص بین ۳-۴ ماه قابل نگهداری میباشند.
▪ گوشت گاو
قطعات درشت پاک شده از چربیهای اضافی و زاید در بستهبندیهای مناسب خالی از هوا و سربسته به مدت ۱۰-۱۲ ماه قابل نگهداری میباشد.
▪ گوشت گوساله
در قطعات ۵/۲ کیلوئی تمیز شده و خوب بستهبندی شده تا ۱۰-۱۲ماه سالم میماند.
▪ گوشت فیله و راسته
تمیز شده بهصورت ورقه ورقه درآمده که ۲ سانتی متر ضخامت آنها باشد به مدت ۸-۱۰ ماه سالم میمانند جهت نچسبیدن قطعات به یکدیگر بهتر است در فاصله آنها ورقههای پیاتیلن یا آلومینیومی قرار داده شود.
▪ گوشتهای چرخ کرده
در بستهبندیهای مناسب به مدت ۱-۲ ماه سالم میماند و کیفیت آنها تغییر نمیکند.
▪ سوسیس
در بستهبندیهای تا یک کیلو بین ۳-۴ ماه قابل نگهداری میباشد.
▪ کالباس
بهصورت بریده شده در قسمتهای کوچک ۳-۴ ماه قابل نگهداری میباشد.
▪ اردک، بوقلمون و غاز
اندامهای داخلی آنها را خالی کرده سروپاها را جدا نموده بعد از قرار دادن بالها و پاها در روی تنه در بستهبندیهای خالی از هوا قرار داده میشوند و سربستهبندی بهخوبی مسدود میشود تا از نفوذ بخار آب و هوای خارج مصون باشد سپس در فریزر قرار داده میشوند، مدت سالم ماندن و حفظ کیفیت خوب ۴-۶ ماه برای اردک ۱۰-۱۲ ماه برای بوقلمون، ۴،۳ ماه برای غاز میباشد.
▪ مرغ
بعد از قطع کردن سر و گردن و پاها و خارج نمودن اندامهای داخلی در بستهبندیهای مناسب قرار داده شده بعد از خارج نمودن هوای داخل بستهبندی سر آن را محکم بسته و در فریزر قرار میدهند، مدت سالم ماندن و حفظ کیفیت ۱۲ ماه میباشد. برای آب کردن مرغهای یخزده در هوای اطلاق ۸ ساعت خارج از بستهبندی قرار میدهند یا در داخل یخچال مرغ یخزده از لفاف خارج شده را بین ۱۰-۱۲ ساعت قرار میدهند.
▪ دل و جگر و سنگدان مرغ
بعد از شسته شدن در آب سرد و تمیز نمودن آنها در بستهبندیهای مناسب تا ۳ ماه قابل نگهداری میباشند.
▪ ماهی سفید
ماهی سفید سالم و تمیز شده در بستهبندیهای مناسب به مدت ۶-۹ ماه قابل نگهداری میباشد.
▪ ماهی قزلآلا
ماهیهای پرچرب مدت کوتاهتری قابل نگهداری میباشند و حد متوسط حفظ کیفیت و سالمی آن ۴-۶ ماه میباشد.
ماهیها را میتوان درسته یا بهصورت آماده بستهبندی و منجمد نمود و بستهبندی قطعات آماده شده ماهیها بایستی بین قطعات کاغذ روغنی قرار داده شود تا بههم نچسبند بستهبندی ماهیهای آماده شده باید طوری انجام گیرد که هیچگونه هوائی به داخل آن نفوذ ننمایند و هیچ بوئی از داخل بستهبندی به خارج راه پیدا ننماید بستهبندیهای آماده شده بایستی کاملاً از هوا خالی و سر آنها با گیرههای مخصوص بهخوبی محکم گردد.
نمایندگی زیمنس ایران فروش PLC S71200/300/400/1500 | درایو …
دریافت خدمات پرستاری در منزل
pameranian.com
پیچ و مهره پارس سهند
تعمیر جک پارکینگ
خرید بلیط هواپیما
ایران روز دختر دولت سیزدهم دولت رئیس جمهور مجلس شورای اسلامی رافائل گروسی انتخابات سید ابراهیم رئیسی رهبر انقلاب حجاب انتخابات مجلس
قتل تهران پلیس هواشناسی شهرداری تهران سلامت بارش باران آموزش و پرورش سیل شهرداری قوه قضاییه سازمان هواشناسی
گاز نمایشگاه نفت مالیات خودرو قیمت طلا قیمت خودرو مسکن قیمت دلار حقوق بازنشستگان ایران خودرو بازار خودرو بانک مرکزی
نمایشگاه کتاب نمایشگاه کتاب تهران تلویزیون فضای مجازی محمدمهدی اسماعیلی کتاب سینمای ایران سریال دفاع مقدس تئاتر موسیقی سینما
اینوتکس دانشجویان دانش بنیان
رژیم صهیونیستی غزه اسرائیل جنگ غزه فلسطین رفح حماس آمریکا روسیه حمله به رفح نوار غزه طوفان الاقصی
فوتبال استقلال پرسپولیس رئال مادرید لیگ برتر دورتموند ذوب آهن بازی باشگاه استقلال لیگ برتر ایران نساجی لیگ برتر فوتبال ایران
تبلیغات عیسی زارع پور اینترنت اپل سامسونگ ناسا آب گوگل مایکروسافت
سرطان سنگ کلیه هندوانه کبد چرب کمردرد اعتیاد ناباروری بیماران خاص بیمه سبزیجات