جمعه, ۱۴ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 3 May, 2024
مجله ویستا
استفاده از اسیدها
با استفاده از اسیدهای غیر مضر اسیداستیک (سرکه) اسید لاکتیک میتوان مدت نگهداری مواد غذائی را طولانیتر نمود گرچه این اسیدها قادر به از بین بردن میکروارگانیسمها نیستند ولی توانائی اثر را دارند که از فعالیت میکروارگانیسمها جلوگیری نمایند.
بهطور معمول طول مدت نگهداری سبزیجات و میوهجات با استفاده از سرکه و شیر و خیار شور را با یاری گرفتن از اسیدلاکتیک افزایش میدهند علاوه بر آن میتوان از سرکه جهت افزایش طول مدت سالم ماندن ماهی و گوشت نیز استفاده نمود ولی چنین غذاهائی شکل و ماهیت اصلی خود را از دست داده و جزء خوراکهای تازه بهشمار نمیآیند.
بهطور معمول طول مدت نگهداری سبزیجات و میوهجات با استفاده از سرکه و شیر و خیار شور را با یاری گرفتن از اسیدلاکتیک افزایش میدهند علاوه بر آن میتوان از سرکه جهت افزایش طول مدت سالم ماندن ماهی و گوشت نیز استفاده نمود ولی چنین غذاهائی شکل و ماهیت اصلی خود را از دست داده و جزء خوراکهای تازه بهشمار نمیآیند.
نمایندگی زیمنس ایران فروش PLC S71200/300/400/1500 | درایو …
دریافت خدمات پرستاری در منزل
pameranian.com
پیچ و مهره پارس سهند
تعمیر جک پارکینگ
خرید بلیط هواپیما
غزه روسیه جنگ مجلس شورای اسلامی نیکا شاکرمی دولت سیزدهم روز معلم معلمان رهبر انقلاب مجلس بابک زنجانی دولت
ایران هواشناسی تهران بارش باران آتش سوزی قوه قضاییه پلیس شهرداری تهران سیل آموزش و پرورش سازمان هواشناسی دستگیری
قیمت خودرو سهام عدالت بازار خودرو قیمت طلا قیمت دلار قیمت سکه خودرو دلار حقوق بازنشستگان سایپا بانک مرکزی ایران خودرو
سریال کتاب نمایشگاه کتاب مسعود اسکویی فضای مجازی تلویزیون سینمای ایران سینما دفاع مقدس
اسرائیل رژیم صهیونیستی فلسطین جنگ غزه حماس نوار غزه چین ترکیه اوکراین انگلیس نتانیاهو ایالات متحده آمریکا
فوتبال استقلال پرسپولیس علی خطیر سپاهان باشگاه استقلال لیگ برتر ایران تراکتور لیگ برتر رئال مادرید لیگ قهرمانان اروپا بایرن مونیخ
هوش مصنوعی کولر گوگل اپل آیفون همراه اول تبلیغات اینستاگرام ناسا
خواب فشار خون دیابت کبد چرب کاهش وزن بیمه