دوشنبه, ۱۰ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 29 April, 2024
مجله ویستا
بررسی اثر نوع و مقدار پایدار کنندهها بر پایداری خامه UHT
● هدف:
در این تحقیق، تاثیر نوع و مقدار پایدار کننده ها بر پایداری خامه Ultra High Temperature) UHT ۳۰% )چربی در مقابل آب انداختگی، مورد بررسی قرار گرفت.
● مواد و روش ها:
خامه ۳۰% چربی، با و بدون افزودن کاراگینان (۰.۰۱ و ۰.۰۳ درصد وزنی)، تری سدیم سیترات (۰.۱ و ۰.۲ درصد وزنی) و یک نوع پایدار کننده تجارتی (۰.۲ درصد وزنی) تحت فشار هموژنیزاسیون دو مرحله ای ۱۵۰.۲۰ bar و فرایند فرادما (۱۴۰oc.۴s)، استریل و بسته بندی شد. پایداری خامه، در مدت ۸ هفته نگهداری در دمای محیط (۲۰-۲۵oc)، با سانتریفوژ کردن نمونه ها در سرعت (۱۰۵۸rpm) ۱۸۰×g به مدت ۵ دقیقه و اندازه گیری حجم فاز آبی جدا شده از خامه، به صورت هفتگی مورد بررسی قرار گرفت.
● یافته ها و نتیجه گیری:
میزان آب انداختگی خامه های دارای پایدارکننده، در مدت نگهداری، در مقایسه با خامه بدون پایدار کننده، کاهش معنی داری داشت (P<۰.۰۵). به علاوه، بین مقدار پایدار کننده و پایداری خامه، رابطه مستقیمی مشاهده شد.
نیلوفر رفیعی طاری
محمدرضا احسانی
سیدمحمدعلی ابراهیم زاده موسوی
محمدتقی مظلومی
محمدرضا احسانی
سیدمحمدعلی ابراهیم زاده موسوی
محمدتقی مظلومی
منبع : پایگاه اطلاعات علمی
همچنین مشاهده کنید
نمایندگی زیمنس ایران فروش PLC S71200/300/400/1500 | درایو …
دریافت خدمات پرستاری در منزل
pameranian.com
پیچ و مهره پارس سهند
خرید میز و صندلی اداری
خرید بلیط هواپیما
گیت کنترل تردد
ایران اسرائیل آمریکا مجلس شورای اسلامی مجلس شورای نگهبان حجاب دولت دولت سیزدهم افغانستان جمهوری اسلامی ایران گشت ارشاد
سلامت هواشناسی شورای شهر تهران شورای شهر تهران شهرداری تهران پلیس قتل فضای مجازی سیل وزارت بهداشت کنکور
قیمت خودرو دلار مالیات قیمت دلار خودرو بانک مرکزی بازار خودرو قیمت طلا مسکن تورم ایران خودرو سایپا
تئاتر تلویزیون سریال سینمای ایران سینما فیلم موسیقی بازیگر قرآن کریم
سازمان سنجش خورشید
غزه فلسطین رژیم صهیونیستی جنگ غزه روسیه نتانیاهو اوکراین حماس نوار غزه ترکیه عراق ایالات متحده آمریکا
فوتبال استقلال پرسپولیس فوتسال تیم ملی فوتسال ایران بازی سپاهان باشگاه پرسپولیس لیگ برتر انگلیس آلومینیوم اراک تراکتور وحید شمسایی
هوش مصنوعی اپل آیفون تبلیغات گوگل فناوری ناسا نخبگان مریخ
خواب بارداری دندانپزشکی آلزایمر ویروس روغن حیوانی