شنبه, ۸ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 27 April, 2024
مجله ویستا

از افزودن شیر به چای پرهیز کنید


از افزودن شیر به چای پرهیز کنید
مواد پروتئینه موجود در شیر، زمانی كه با چای مخلوط شود، غلظت تركیبات مختلف چای را كه سبب جلوگیری از انقباض سرخرگ‌هاست كاهش می‌دهد. محققین هشدار داده‌اند كه افزودن شیر به چای، سبب كاهش خواص مفید این نوشیدنی خواهد شد.
افزودن شیر به چای تاثیرات مثبت این نوشیدنی روی شریانات را از بین می‌برد. آزمایشات انجام شده روی افراد داوطلب نشان داده كه چای سیاه توانایی انبساط سرخرگ‌ها را بالا می‌برد و از همین طریق سبب تمدد اعصاب می‌گردد. تست‌های جانبی دیگری نیز كه به منظور تكمیل نتایج، روی موش‌ها انجام گرفته نشان می‌دهد، چای با تولید اكسید نیتروژن از گرفتگی رگ‌ها جلوگیری می‌كند، اما افزودن شیر به آن این تاثیر را متوقف می‌كند.
مواد پروتئینه موجود در شیر، زمانی كه با چای مخلوط شود، غلظت تركیبات مختلف چای را كه سبب جلوگیری از انقباض سرخرگ‌هاست كاهش می‌دهد. برای آن دسته از افرادی كه عادت به نوشیدن چای ساده ندارند شاید افزودن چند قطره لیموترش به چای، جایگزین مناسبی برای شیر در آن باشد.

منبع:bocaratonnews
منبع : روزنامه تهران امروز


همچنین مشاهده کنید