پنجشنبه, ۲۰ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 9 May, 2024
مجله ویستا


اجرای سیستم HACCP در صنایع گوشت و فرآورده‌های گوشتی


اجرای سیستم HACCP در صنایع گوشت و فرآورده‌های گوشتی
کد کتاب : ۱۳۳۵۸۴۷
نویسنده : سیدحسین حسینی‌قابوس,احمدرضا فیضی‌پور‌نامقی,مرتضی خمیری
محل نشر : تهران
تاریخ نشر : ۸۶۰۹۰۴
رده دیویی : ۶۶۴.۹۰۲۸
قیمت : ۲۵۰۰۰
قطع : وزیری
جلد : شومیز
تعداد صفحه : ۱۱۶
زبان کتاب : فارسی
نوبت چاپ : ۱
تیراژ : ۲۰۰۰
شابک : ۹۷۸-۹۶۴-۹۹۰۰-۳۶-۰
موضوع : گوشت - میکرب‌شناسی,مواد غذایی - میکرب‌شناسی,گوشت - صنعت و تجارت - بهداشت,خطرسنجی و نقطه کنترل بحران