یکشنبه, ۲۳ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 12 May, 2024
مجله ویستا


صنایع غذایی: نگهداری غذا با استفاده از حرارت, خشک کردن و یخ زدن


صنایع غذایی: نگهداری غذا با استفاده از حرارت, خشک کردن و یخ زدن
مترجم : ملکی - مرتضی
نویسنده : دخانی - شهرام
محل نشر : تهران
تاریخ نشر : ۱۳۸۱/۱۲/۱۱
رده دیویی : ۶۶۴.
قطع : وزیری
جلد : شومیز
تعداد صفحه : ۴۳۴
نوع اثر : ترجمه
زبان کتاب : فارسی
نوبت چاپ : ۴
شماره مجلد : ۱
تیراژ : ۱۰۰۰
شابک : ۹۶۴-۴۶۲-۱۶۶-۲