یکشنبه, ۲۳ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 12 May, 2024
مجله ویستا


مبانی شیمی مواد غذایی


مبانی شیمی مواد غذایی
کد کتاب : ۱۳۸۹۳۸۱
نویسنده : جواد کرامت
محل نشر : اصفهان
تاریخ نشر : ۸۷۰۷۰۹
رده دیویی : ۶۶۴
قیمت : ۶۰۰۰۰
قطع : وزیری
جلد : شومیز
تعداد صفحه : ۴۴۰
زبان کتاب : فارسی
نوبت چاپ : ۱
تیراژ : ۱۵۰۰
موضوع : مواد غذایی - تجزیه و آزمایش,مواد غذایی - ترکیب