شنبه, ۲۲ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 11 May, 2024
مجله ویستا


انجماد و نگهداری محصولات شیلاتی در سردخانه‌ها


تاریخ نشر : ۸۴۰۲۱۴
تیراژ : ۲۰۰۰
تعداد صفحه : ۲۷۲
نوبت چاپ : ۱
شابک : ۹۶۴-۹۵۵۳۹-۷-۵
رده دیویی : ۶۶۴.۹۴۵
نوع اثر : ترجمه
زبان کتاب : فارسی
قطع : وزیری
جلد : شومیز
محل نشر : تهران
نویسنده : نیکلسون
نویسنده : جانستون
مترجم : جان‌فدا - ترانه‌سادات
ویراستار : شاه‌محمدی - حمیدرضا

در این کتاب، عملیات و تجهیزات مورد استفاده برای انجماد و نگهداری ماهی در دریا و یا ساحل معرفی شده و طی آن چگونگی کاهش ایجاد فساد ماهی از طریق استفاده از دماهای پایین توضیح داده شده است. افزون بر آن، انواع مختلف تجهیزات مورد نیاز برای انجماد ماهی در دریا و ساحل، نیازها و ساختارهای سردخانه‌ها و عوامل موثر بر شرایط سردخانه بررسی می‌شود و پس از آن روش‌های موجود برای محاسبه‌ی ظرفیت سردخانه‌ها و روش‌های محاسبه‌ی هزینه‌های انجماد و نگهداری، نیز عملیات ایجاد ایمنی در سردخانه‌ها تشریح شده است.