جمعه, ۲۱ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 10 May, 2024
مجله ویستا


فرهنگ علوم غذایی و تغذیه


نویسنده : میدانی - جواد
ویراستار : آقداشی - محسنبلداجی - فتح‌اللهپایان - رسولجمالیان - جمالدخانی - شهرامفلاحی - مسعودکرباسی - احمدصالحی‌مازندرانی - محمدرضا
محل نشر : اهواز
تاریخ نشر : ۱۳۷۹/۰۶/۱۳
رده دیویی : ۶۶۴.۰۰۳
قطع : وزیری
جلد : شومیز
تعداد صفحه : ۵۰۰
نوع اثر : تالیف
زبان کتاب : فارسی
شماره کنگره : TP۳۷۰/م۸۶ف۴
نوبت چاپ : ۱
شماره مجلد : ۱
تیراژ : ۱۰۰۰
شابک : ۹۶۴-۶۷۱۰-۲۶-۳