دوشنبه, ۱۷ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 6 May, 2024
مجله ویستا

مراقب قسمت‌های سبز سیب‌زمینی باشید


مراقب قسمت‌های سبز سیب‌زمینی باشید
سیب‌زمینی به طور طبیعی حاوی ماده‌ای به نام گلیكو آلكالوئید است. این ماده به میزان كم یك طعم قابل مطلوب را ایجاد می‌كند ولیكن مقادیر بالایی از آن منجر به احساس یك مزه تلخ و یا طعم سوختگی می‌شود. این ماده سمی بیشتر در قسمت‌های سبز، آسیب دیده و فاسد شده و یا حاوی جوانه یافت می‌شود و به واسطه پخت یا سرخ شدن از بین نمی‌رود لذا مصرف‌كنندگان باید از مصرف این قسمت خودداری كنند. در این گزارش توصیه شده است كه سیب‌زمینی در مكان خشك، خنك و تاریك خانه مانند زیرزمین نگهداری شود به نحوی كه در معرض نور آفتاب یا حتی نور مصنوعی نباشد. همچنین اگر سیب زمینی پس از پخت طعم تند و یا طعم سوختگی بدهد آن را مصرف نكنید.
منبع : حکیم باشی