دوشنبه, ۱۷ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 6 May, 2024
مجله ویستا
مراقب قسمتهای سبز سیبزمینی باشید
سیبزمینی به طور طبیعی حاوی مادهای به نام گلیكو آلكالوئید است. این ماده به میزان كم یك طعم قابل مطلوب را ایجاد میكند ولیكن مقادیر بالایی از آن منجر به احساس یك مزه تلخ و یا طعم سوختگی میشود. این ماده سمی بیشتر در قسمتهای سبز، آسیب دیده و فاسد شده و یا حاوی جوانه یافت میشود و به واسطه پخت یا سرخ شدن از بین نمیرود لذا مصرفكنندگان باید از مصرف این قسمت خودداری كنند. در این گزارش توصیه شده است كه سیبزمینی در مكان خشك، خنك و تاریك خانه مانند زیرزمین نگهداری شود به نحوی كه در معرض نور آفتاب یا حتی نور مصنوعی نباشد. همچنین اگر سیب زمینی پس از پخت طعم تند و یا طعم سوختگی بدهد آن را مصرف نكنید.
منبع : حکیم باشی
نمایندگی زیمنس ایران فروش PLC S71200/300/400/1500 | درایو …
دریافت خدمات پرستاری در منزل
pameranian.com
پیچ و مهره پارس سهند
تعمیر جک پارکینگ
خرید بلیط هواپیما
غزه ایران آمریکا شورای نگهبان مجلس شورای اسلامی انتخابات دولت حسین امیرعبداللهیان حجاب جنگ دولت سیزدهم حسن روحانی
فضای مجازی هواشناسی قتل تهران شهرداری تهران شورای شهر تهران سیلاب سامانه بارشی آموزش و پرورش سازمان هواشناسی باران سلامت
خودرو بانک مرکزی بنزین قیمت دلار بازار خودرو قیمت طلا قیمت خودرو دلار یارانه مسکن ایران خودرو حقوق بازنشستگان
مهاجرت تلویزیون نمایشگاه کتاب سینمای ایران صدا و سیما دفاع مقدس مسعود اسکویی موسیقی سریال مهران غفوریان
معماری
اسرائیل رژیم صهیونیستی حماس فلسطین جنگ غزه روسیه اوکراین امیرعبداللهیان طوفان الاقصی ایالات متحده آمریکا نوار غزه جنگ اوکراین
فوتبال پرسپولیس استقلال لیگ برتر جواد نکونام رئال مادرید سپاهان بارسلونا بازی لیگ برتر انگلیس باشگاه استقلال باشگاه پرسپولیس
باتری گوگل آیفون اینستاگرام مایکروسافت سامسونگ اپل ناسا عکاسی
ویتامین کاهش وزن استرس توت فرنگی سیگار فشار خون کبد چرب