یکشنبه, ۳۰ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 19 May, 2024
مجله ویستا
شیرینی خانگی
● مواد لازم:
▪ آرد: ۴ استکان
▪ روغن: یک لیوان سرخالی
▪ شکر: یکدوم لیوان
▪ وانیل: یکچهارم قاشق چایخوری
▪ بیکینگ پودر: یک قاشق مرباخوری
▪ تخممرغ: ۴ عدد
▪ شکر: یک لیوان
▪ آب: یک لیوان
▪ عرق بهار نارنج: یکدوم لیوان
▪ پودر پسته: کمی برای تزئین.
● طرز تهیه:
تخم مرغ و وانیل و شکر را ۸ دقیقه با همزن دستی میزنیم بعد کم کم روغن را اضافه کرده و مرتب به هم میزنیم. سپس مخلوط کرده و کم کم به مایه اضافه میکنیم و خیلی کم در حد مخلوط شدن بصورت دورانی به هم میزنیم تا پف کند بعد مایه را داخل ظرفی که آن را چرب کردهایم میریزیم و روی آن را صاف میکنیم و آن را در فر گذاشته تا به مدت یک ربع با حرارت ۱۶۰ سانتیگراد میپزیم.برای تهیه شربت یک لیوان شکر و یکدوم لیوان عرق بهار نارنج و یک لیوان آب را روی گاز میگذاریم تا جوش بیاید. پس از آن که کیک پخته شد تا زمانی که هنوز گرم میباشد آن را بریده و شربت را به فاصله ۳ تا ۴ ساعت بعد از بار اول میریزیم تا خمیر نشود و سپس روی آن را با پودر پسته تزئین میکنیم. عکس بالا
منبع : روزنامه تهران امروز
نمایندگی زیمنس ایران فروش PLC S71200/300/400/1500 | درایو …
دریافت خدمات پرستاری در منزل
پیچ و مهره پارس سهند
تعمیر جک پارکینگ
خرید بلیط هواپیما
مجلس شورای اسلامی رسانه مجلس دولت دولت سیزدهم سید ابراهیم رئیسی رئیس جمهور لبنان رئیسی سیدابراهیم رئیسی تعطیلی شنبه ها مجلس دوازدهم
مشهد سیل ایران هواشناسی سیل مشهد تهران بارش باران آموزش و پرورش خراسان رضوی پلیس سازمان هواشناسی امتحانات نهایی
خودرو ایران خودرو حقوق بازنشستگان قیمت دلار دلار قیمت طلا قیمت خودرو مالیات بازار خودرو مسکن ترکیه بانک مرکزی
لیلا حاتمی زری خوشکام نمایشگاه کتاب سینمای ایران علی حاتمی کتاب نمایشگاه کتاب تهران تلویزیون سینما سریال دفاع مقدس زهرا خوشکام
ایلان ماسک
رژیم صهیونیستی اسرائیل غزه فلسطین آمریکا جنگ غزه روسیه حماس چین اوکراین یمن حزب الله لبنان
فوتبال استقلال پرسپولیس بازی تراکتور لیگ برتر اشکان دژاگه بارسلونا فدراسیون فوتبال سپاهان مس رفسنجان تکواندو
هوش مصنوعی اینترنت آیفون فناوری هواپیما گوگل اپل سامسونگ موبایل دانش بنیان
زنان رژیم غذایی کاهش وزن سلامت قلب سرطان پوست سلامت روان بارداری