سه شنبه, ۱۱ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 30 April, 2024
مجله ویستا
اسفناج با طعمی دیگر
● مواد لازم
▪۴۵۰ گرم برگ اسفناج تازه
▪ پنج ورق کالباس گوشت
▪ یک حبه سیر خرد شده
▪ یک عدد پیاز متوسط خرد شده
▪ کمی جوز هندی
▪ نمک و فلفل
▪ دو قاشق غذاخوری کره
▪ دو قاشق غذاخوری آرد
▪ یک فنجان شیر
● طرز تهیه
اسفناج ها را تمیز کرده، بشویید، خرد کرده و در آب جوش به مدت دو دقیقه ریخته تا بپزد. سپس آن را در آبکش ریخته و صبر کنید تا سرد شود. روغن را در تابه ریخته، پیاز، سیر و کالباس را در آن تفت دهید. کره را در ظرف دیگری ریخته و به مدت دو دقیقه آرد را روی حرارت ملایم تفت دهید، سپس شیر را به آن اضافه کرده و اجازه دهید تا کمی بپزد. مخلوط اسفناج درون ماهیتابه را به شیر پخته شده اضافه کنید، سپس به میزان دلخواه جوز هندی و نمک و فلفل به آن اضافه کنید.
ملیحه قریشی
منبع : روزنامه ایران
همچنین مشاهده کنید
نمایندگی زیمنس ایران فروش PLC S71200/300/400/1500 | درایو …
دریافت خدمات پرستاری در منزل
pameranian.com
پیچ و مهره پارس سهند
خرید بلیط هواپیما
آمریکا مجلس شورای اسلامی مجلس خلیج فارس روز معلم بودجه حجاب دولت سیزدهم شورای نگهبان مجلس یازدهم محمدباقر قالیباف جمهوری اسلامی ایران
سیل هواشناسی سلامت شهرداری تهران تهران فضای مجازی شورای شهر تهران شورای شهر آموزش و پرورش پلیس قتل وزارت بهداشت
قیمت دلار خودرو دولت ایران خودرو سایپا قیمت خودرو دلار چین بانک مرکزی بازار خودرو مالیات تورم
تلویزیون محمدرضا گلزار رسانه سریال سینمای ایران تئاتر فیلم رسانه ملی سینما موسیقی سریال پایتخت
سازمان سنجش ناسا انتخاب رشته
اسرائیل رژیم صهیونیستی فلسطین غزه جنگ غزه حماس روسیه عربستان نوار غزه اوکراین ترکیه عراق
فوتبال استقلال پرسپولیس سپاهان تراکتور تیم ملی فوتسال ایران فوتسال باشگاه استقلال وحید شمسایی بازی باشگاه پرسپولیس لیگ برتر
هوش مصنوعی اپل گوگل تبلیغات همراه اول آیفون روزنامه سامسونگ ایرانسل
خواب دیابت سلامت روان بارداری دندانپزشکی هندوانه پرستار