یکشنبه, ۱۶ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 5 May, 2024
مجله ویستا
خوراک اسفناج و گلابی
● مواد لازم برای سه نفر
▪ یک عدد گلابی
▪ هشت برگ کوچک اسفناج
▪ صد گرم گوجه گیلاسی
▪ چهار عدد پیازچه
▪ نصف خیار
▪ ۵۰ گرم تربچه
▪ مواد لازم برای سس
▪ آب یک عدد لیموترش
▪ سه قاشق مرباخوری شیر
▪ دو قاشق مرباخوری سس خردل
▪ چهار قاشق مرباخوری روغن زیتون
▪ نصف قاشق مرباخوری سرکه
▪ نمک و فلفل به میزان دلخواه
● طرز تهیه
گلابی را پوست گرفته و برش ـ برش کنید. تربچه ها را به حلقه های نازک تقسیم کنید، سپس گوجه فرنگی ها را از وسط نصف کرده و پیازچه ها را لایه ـ لایه برش دهید. خیار را پوست گرفته و حلقه ـ حلقه کنید. برگ های اسفناج را بشویید. تمام مواد را در ظرف مناسبی بریزید. در یک کاسه کوچک، آب لیموترش را با روغن زیتون و شیر بخوبی هم بزنید. سپس سرکه و سس خردل را با نمک و فلفل به آن اضافه کنید و آنقدر با نوک چنگال بزنید تا یکدست شود. قبل از سرو کردن عصرانه، سس را روی آن بریزید.
مریم سعادتی
منبع : روزنامه ایران
نمایندگی زیمنس ایران فروش PLC S71200/300/400/1500 | درایو …
دریافت خدمات پرستاری در منزل
pameranian.com
پیچ و مهره پارس سهند
تعمیر جک پارکینگ
خرید بلیط هواپیما
ایران شورای نگهبان مجلس شورای اسلامی انتخابات دولت حجاب حسین امیرعبداللهیان جنگ دولت سیزدهم حسن روحانی امیرعبداللهیان دانشگاه تهران
تهران شهرداری تهران هواشناسی سیل فضای مجازی قتل سامانه بارشی شهرداری باران آموزش و پرورش یسنا آتش سوزی
خودرو قیمت دلار قیمت طلا یارانه بازار خودرو قیمت خودرو بانک مرکزی دلار مسکن ایران خودرو حقوق بازنشستگان ارز
تلویزیون سینمای ایران نمایشگاه کتاب دفاع مقدس صدا و سیما رهبر انقلاب مسعود اسکویی صداوسیما موسیقی سریال مهران غفوریان تئاتر
رژیم صهیونیستی اسرائیل غزه فلسطین جنگ غزه حماس روسیه آمریکا اوکراین نوار غزه انگلیس ایالات متحده آمریکا
فوتبال پرسپولیس استقلال رئال مادرید لیگ برتر مهدی طارمی سپاهان جواد نکونام بارسلونا باشگاه استقلال بازی علی خطیر
باتری گوگل اپل آیفون پهپاد سامسونگ عکاسی ناسا مایکروسافت
ویتامین دیابت خواب بیمارستان سلامتی کاهش وزن چای فشار خون توت فرنگی آلرژی اعتماد به نفس