سه شنبه, ۱۱ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 30 April, 2024
مجله ویستا
خوراک لپه باقالی (باقلا)
● مواد لازم
▪ یک پیمانه لپه باقالی
▪ یک پیاز کوچولو
▪ یک قاشق چایخوری زردچوبه
▪ نمک
▪ کمی روغن (مایع ترجیحاْ!)
● طرز تهیه :
یک پیمانه لپه باقالی رو خیس کنید. یک ساعت بعد یک پیاز کوچولو رو رنده کنید توی قابلمه و با کمی روغن سرخ کنید. یک قاشق چایخوری زردچوبه اضافه کنید و کمی بچرخونید. آب باقالی رو خالی کنید و بریزش تو قابلمه، یکی دو دقیقه تفت بدین... آب بریزید تو قابلمه تا روی باقالی رو بپوشونه ( نه خیلی زیاد) . بذارید بجوشه، نمک رو اضافه کنید و بعد کمش کنید تا ریزجوش بزنه. وقتی آب باقالی تموم شد و نسبتاً بی آب شد آماده است
(حدود نیم ساعت تا ۴۵ دقیقه ی بعد: به شعله ی گاز بستگی داره) . وقتی غذا آماده می شه کمی له شده و تو هم رفته. اگه ذائقه ی ترشی طلب دارین نصف قاشق چایخوری آبلیمو بریزین تو غذا (خیلی کم! توصیه ی من اینه که غذا رو اول بچشین و بعد اگر به نظرتون اومد آبلیمو کم داره اضافه کنید).
http://monnom.blogfa.com/cat-۱.aspx
همچنین مشاهده کنید
نمایندگی زیمنس ایران فروش PLC S71200/300/400/1500 | درایو …
دریافت خدمات پرستاری در منزل
pameranian.com
پیچ و مهره پارس سهند
خرید میز و صندلی اداری
خرید بلیط هواپیما
گیت کنترل تردد
خلیج فارس مجلس حجاب مجلس شورای اسلامی روز معلم بودجه شورای نگهبان دولت سیزدهم مجلس یازدهم جمهوری اسلامی ایران قالیباف جهان
پایتخت سلامت تهران شهرداری تهران هواشناسی فضای مجازی شورای شهر شورای شهر تهران سیل قتل پلیس وزارت بهداشت
خودرو ارز دولت قیمت دلار ایران خودرو قیمت خودرو مالیات دلار بازار خودرو بانک مرکزی قیمت طلا مسکن
مهران مدیری تلویزیون سریال رسانه تئاتر سینمای ایران فیلم سینما موسیقی سریال پایتخت
سازمان سنجش انتخاب رشته
غزه جنگ غزه رژیم صهیونیستی فلسطین آمریکا حماس روسیه عربستان نوار غزه اوکراین ترکیه عراق
فوتبال استقلال پرسپولیس سپاهان تیم ملی فوتسال ایران تراکتور فوتسال بازی وحید شمسایی باشگاه پرسپولیس باشگاه استقلال لیگ برتر
هوش مصنوعی اپل اینستاگرام همراه اول تبلیغات گوگل ایرانسل فناوری روزنامه آیفون
ویتامین مواد غذایی سازمان غذا و دارو طول عمر سلامت روان بارداری پرستار دندانپزشکی هندوانه