یکشنبه, ۱۶ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 5 May, 2024
مجله ویستا

پنکیک اسفناج


پنکیک اسفناج
▪ مواد لازم اسفناج خرد شده ۲۵۰ گرم
ـ آرد گندم نصف پیمانه
ـ زرده تخم مرغ ۱ عدد
ـ شیر ۲ پیمانه
ـ کره گیاهی ۱ قاشق
ـ آرد سبوس‌دار ۱ قاشق
ـ پنیر گودا ۳۰ گرم
ـ ژامبون مرغ۴۰ گرم
ـ روغن مایع ۲ تا ۳ قاشق
ـ گوجه فرنگی ۲تا ۳ عدد
ـ سیب‌زمینی ۵ تا ۶ عدد
▪ روش تهیه:
این غذا دارای پنکیک و مواد داخل آن است، یعنی باید یک سری مواد را با هم مخلوط کرده و بپزید و آنها را داخل پنکیک‌های پخته شده قرار دهید.
▪ برای تهیه مواد داخل پنکیک:
آرد سبوس‌دار را با کره گیاهی ذوب شده، کمی تفت دهید. سپس نیمی از شیر(۱۵۰ میلی لیتر) را کم‌کم به آن اضافه کنید و مواد را روی حرارت قرار دهید تا مخلوط یکدستی به دست آید. ژامبون مرغ و قارچ خرد شده را اضافه کنید و کمی حرارت دهید (تصویر بالا). سپس پنیر گودا را اضافه کنید و همه مواد را مخلوط نمایید و حرارت دهید. مواد را گرم نگه دارید.
▪ برای تهیه خود پنکیک:
اسفناج را به مدت ۳-۲ دقیقه بپزید تا آب اضافی آن گرفته شود. سپس بگذارید سرد شود. نیمی از شیر را به مخلوط آرد گندم، زرده تخم‌مرغ و نمک اضافه کنید تا مخلوط نرم و صافی به دست آید. سپس اسفناج پخته را به مواد قبلی اضافه کنید. بدین ترتیب مایه پنکیک آماده می‌شود. مقداری روغن (به اندازه‌ای که تابه چرب شود) در تابه‌ای نچسب بریزید. سپس به اندازه ۳ قاشق غذاخوری از مایه پنکیک آماده‌شده را داخل تابه بریزید و تابه را بچرخانید تا مایه پنکیک در سطح تابه پخش شود. چند دقیقه آن را حرارت دهید تا کمی طلایی شود. سپس طرف دیگر پنکیک را سرخ کنید. بعد از آماده شدن پنکیک ها، آنها را تا کنید و داخل آنها را با مقداری از مواد آماده(که در بالا آمده است) پُر نمایید. پنکیک‌ها را در ظرف مخصوص سرو قرار دهید و با گوجه فرنگی و سیب زمینی استانبولی سرو نمائید.
منبع : روزنامه کارگزاران