دوشنبه, ۱۷ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 6 May, 2024
مجله ویستا
دلمه کلم با گوشت مرغ
مواد لازم:
یك كلم: ۱تا ۵/۱ كیلوگرم
گوشت سینه مرغ: ۵/۰ كیلوگرم
سیب زمینی پخته شده: ۳ عدد كوچك
زنجبیل: یك سوم قاشق چایخوری
قارچ ریز شده: ۲۵۰ گرم
پیازچه: ۵ عدد
نمك و فلفل: به مقدار لازم
سیر رنده شده: ۲ حبه
دستور تهیه:
یك قابلمه بزرگ را آب كرده و روی حرارت قرار می دهیم تا آب جوش آید، ۳ قاشق غذاخوری پر نمك داخل آن ریخته و برگ های اطراف كلم را جدا كرده تا به برگ های تازه برسیم، سپس آن را با كارد تیز جدا می كنیم و داخل آب جوش حدود چند ثانیه قرار می دهیم، سپس از داخل آب جوش آن را بیرون آورده و داخل ظرفی كه محتوی آب سرد است قرار می دهیم، ورقه های برگ كلم را از داخل آب سرد بیرون آورده و روی پارچه ای تمیز پهن می كنیم و روی آن را می اندازیم، حال گوشت سینه مرغ را ریز خرد كرده و قارچ را ریز خرد می كنیم، پیازچه ها را ریز خرد كرده، سیب زمینی پخته شده را از رنده درشت رد كرده و قسمت وسط كلم را ریز خرد می كنیم، حدود یك لیوان این مواد را در ظرفی ریخته و نمك و فلفل و زنجبیل و سیر را اضافه می كنیم و با دست، مایه را مخلوط می كنیم، مواد آماده پیچیدن است، برگهای آماده را برداشته و یك قاشق از مواد را داخل برگ كلم قرار داده و آن را می پیچیم، دلمه های پیچیده شده را در ظرف مخصوص قرار داده و داخل قابلمه ای كه در آن آب است قرار می دهم و روی حرارت می گذاریم. در ظرف را بسته تا با بخار آب دلمه ها پخته شوند، پس از۲ ساعت با حرارت متوسط دلمه آماده است.
سس مخصوص روی دلمه
۱ عدد پیاز بزرگ كه ریز خرد كرده ایم همراه با ۲ قاشق روغن كمی تفت می دهیم، آن گاه حدود ۲۰۰ گرم قارچ ریز شده را به آن اضافه می كنیم و كمی با پیازها تفت می دهیم، حدود ۵/۱ تا ۲ لیوان آب به آن اضافه كرده و یك عدد سیب زمینی كوچك را با رنده ریز خرد كرده و همراه با نمك و فلفل به مخلوط بالا می افزائیم تا پخته شود و كمی غلیظ شود، سپس ۲ قاشق غذاخوری خامه با آن مخلوط می كنیم و پس از یكی دو جوش شعله را خاموش كرده و مایه را با كیسه له می كنیم، سس شما آماده است و روی دلمه های پخته شده بریزید
یك كلم: ۱تا ۵/۱ كیلوگرم
گوشت سینه مرغ: ۵/۰ كیلوگرم
سیب زمینی پخته شده: ۳ عدد كوچك
زنجبیل: یك سوم قاشق چایخوری
قارچ ریز شده: ۲۵۰ گرم
پیازچه: ۵ عدد
نمك و فلفل: به مقدار لازم
سیر رنده شده: ۲ حبه
دستور تهیه:
یك قابلمه بزرگ را آب كرده و روی حرارت قرار می دهیم تا آب جوش آید، ۳ قاشق غذاخوری پر نمك داخل آن ریخته و برگ های اطراف كلم را جدا كرده تا به برگ های تازه برسیم، سپس آن را با كارد تیز جدا می كنیم و داخل آب جوش حدود چند ثانیه قرار می دهیم، سپس از داخل آب جوش آن را بیرون آورده و داخل ظرفی كه محتوی آب سرد است قرار می دهیم، ورقه های برگ كلم را از داخل آب سرد بیرون آورده و روی پارچه ای تمیز پهن می كنیم و روی آن را می اندازیم، حال گوشت سینه مرغ را ریز خرد كرده و قارچ را ریز خرد می كنیم، پیازچه ها را ریز خرد كرده، سیب زمینی پخته شده را از رنده درشت رد كرده و قسمت وسط كلم را ریز خرد می كنیم، حدود یك لیوان این مواد را در ظرفی ریخته و نمك و فلفل و زنجبیل و سیر را اضافه می كنیم و با دست، مایه را مخلوط می كنیم، مواد آماده پیچیدن است، برگهای آماده را برداشته و یك قاشق از مواد را داخل برگ كلم قرار داده و آن را می پیچیم، دلمه های پیچیده شده را در ظرف مخصوص قرار داده و داخل قابلمه ای كه در آن آب است قرار می دهم و روی حرارت می گذاریم. در ظرف را بسته تا با بخار آب دلمه ها پخته شوند، پس از۲ ساعت با حرارت متوسط دلمه آماده است.
سس مخصوص روی دلمه
۱ عدد پیاز بزرگ كه ریز خرد كرده ایم همراه با ۲ قاشق روغن كمی تفت می دهیم، آن گاه حدود ۲۰۰ گرم قارچ ریز شده را به آن اضافه می كنیم و كمی با پیازها تفت می دهیم، حدود ۵/۱ تا ۲ لیوان آب به آن اضافه كرده و یك عدد سیب زمینی كوچك را با رنده ریز خرد كرده و همراه با نمك و فلفل به مخلوط بالا می افزائیم تا پخته شود و كمی غلیظ شود، سپس ۲ قاشق غذاخوری خامه با آن مخلوط می كنیم و پس از یكی دو جوش شعله را خاموش كرده و مایه را با كیسه له می كنیم، سس شما آماده است و روی دلمه های پخته شده بریزید
منبع : سایت تخصص بانوان یزد
نمایندگی زیمنس ایران فروش PLC S71200/300/400/1500 | درایو …
دریافت خدمات پرستاری در منزل
pameranian.com
پیچ و مهره پارس سهند
تعمیر جک پارکینگ
خرید بلیط هواپیما
ایران غزه آمریکا شورای نگهبان مجلس شورای اسلامی انتخابات دولت حسین امیرعبداللهیان حجاب جنگ دولت سیزدهم حسن روحانی
فضای مجازی هواشناسی قتل شهرداری تهران تهران شورای شهر تهران سیلاب سامانه بارشی سلامت سازمان هواشناسی آموزش و پرورش باران
خودرو بانک مرکزی بنزین قیمت دلار بازار خودرو قیمت طلا قیمت خودرو دلار یارانه مسکن ایران خودرو حقوق بازنشستگان
مهاجرت تلویزیون نمایشگاه کتاب سینمای ایران صدا و سیما دفاع مقدس مسعود اسکویی موسیقی سریال مهران غفوریان
معماری
اسرائیل رژیم صهیونیستی حماس فلسطین جنگ غزه روسیه اوکراین امیرعبداللهیان طوفان الاقصی ایالات متحده آمریکا نوار غزه جنگ اوکراین
فوتبال پرسپولیس لیگ برتر انگلیس لیگ برتر جواد نکونام رئال مادرید سپاهان بارسلونا بازی باشگاه استقلال باشگاه پرسپولیس مهدی طارمی
باتری اپل گوگل اینستاگرام آیفون مایکروسافت ناسا عکاسی سامسونگ
ویتامین چای کاهش وزن توت فرنگی سیگار فشار خون کبد چرب