جمعه, ۲۸ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 17 May, 2024
مجله ویستا
میرزاقاسمی
● مواد لازم:
▪ بادمجان درشت: ۱۰ عدد،
▪ تخممرغ: ۳ عدد،
▪ سیر: ۵/۱ بوته،
▪ نمک و فلفل: به مقدار لازم،
▪ گوجهفرنگی متوسط: ۳ عدد،
▪ روغن یا کره: ۲۵۰ گرم،
▪ زردچوبه: نصف قاشق چایخوری
● طرز تهیه:
بادمجانها را شسته، با نوک کارد پوست آنها را چاک میدهیم و روی آتش زغال یا در کف فر کباب میکنیم، به حدی که کاملاً پخته شود. پوست و سر بادمجان را میگیریم. سپس با گوشتکوب له میکنیم. سیرها را پوست کنده، با کمی نمک با گوشتکوب کوبیده و با روغن و کمی زردچوبه تفت میدهیم تا طلایی شود. سپس بادمجانها را با سیر و روغن یا کره و کمی زردچوبه مخلوط کرده، روی حرارت ملایم سرخ میکنیم و مرتب هم میزنیم که ته نگیرد. آنقدر سرخ میکنیم تا تقریباً آبش جمع شود. آنگاه گوجهفرنگیها را پوست کنده، قاچقاچ نموده، به بادمجانها اضافه میکنیم و باز کمی تفت میدهیم تا به روغن بیفتد. سپس بادمجانها را کنار زده در وسط تاوه یک قاشق کره ریخته، تخممرغها را در آن میشکنیم. وقتی تخممرغ بسته شد، آن را آهسته با بادمجانها مخلوط کرده، نمک و فلفل میزنیم و بعد از روی شعله برمیداریم.
منبع : روزنامه تهران امروز
نمایندگی زیمنس ایران فروش PLC S71200/300/400/1500 | درایو …
دریافت خدمات پرستاری در منزل
پیچ و مهره پارس سهند
تعمیر جک پارکینگ
خرید بلیط هواپیما
اسرائیل ایران رئیس جمهور مازندران توماج صالحی رئیسی دولت سیزدهم مجلس شورای اسلامی دولت مجلس شورای نگهبان تعطیلی شنبه ها
سیل مشهد سیل مشهد هواشناسی تهران خراسان رضوی بارش باران پلیس فضای مجازی قوه قضاییه شهرداری تهران قتل
خودرو قیمت خودرو قیمت طلا چین قیمت دلار بازار خودرو مالیات مسکن ایران خودرو بانک مرکزی دلار تعطیلی شنبه
لیلا حاتمی علی حاتمی زری خوشکام نمایشگاه کتاب نمایشگاه کتاب تهران کتاب تلویزیون سریال ازدواج فردوسی سینمای ایران سینما
رژیم صهیونیستی غزه روسیه آمریکا فلسطین جنگ غزه حماس اوکراین ترکیه یمن نوار غزه حزب الله لبنان
فوتبال استقلال پرسپولیس جام حذفی مس رفسنجان سپاهان لیگ برتر تراکتور بازی لیگ برتر ایران باشگاه استقلال جواد نکونام
جنگ گوگل هوش مصنوعی آیفون اپل اینترنت سامسونگ باتری تبلیغات سرعت اینترنت عیسی زارع پور
خواب چای بارداری دیابت کاهش وزن چاقی سرماخوردگی