دوشنبه, ۱۷ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 6 May, 2024
مجله ویستا
تخم مرغ های سالم
اگر تخم مرغ تازه باشد، سفیده آن هنگام شکستن خیلی سفید و غلیظ است و زرده روی سفیده می ماند و ته بشقاب نمی رود. تخم مرغی که تازه نیست سفیده آن از هم باز و پهن شده و زرده آن در سفیده پخش می شود.
تخم مرغ مانده درغذا خوب حل نمی شود و برای پخت شیرینی شکل نمی گیرد برای احتیاط بیشتر قبل از مصرف بهتر است تخم مرغ ها را در ظرفی جداگانه بشکنیم و بعد به مواد دیگر اضافه کنیم. راه دیگر این است که قبل از آن که تخم مرغ را بشکنیم، درون ظرفی از آب نمک سرد فرو بریم اگر تخم مرغ ته ظرف فرو رفت، تازه و سالم است.
منبع : روزنامه خراسان
نمایندگی زیمنس ایران فروش PLC S71200/300/400/1500 | درایو …
دریافت خدمات پرستاری در منزل
pameranian.com
پیچ و مهره پارس سهند
تعمیر جک پارکینگ
خرید بلیط هواپیما
ایران آمریکا مجلس شورای اسلامی شورای نگهبان انتخابات دولت حسین امیرعبداللهیان حجاب جنگ دولت سیزدهم حسن روحانی انتخابات مجلس دوازدهم
قتل فضای مجازی هواشناسی تهران شهرداری تهران شورای شهر تهران سیلاب سامانه بارشی آموزش و پرورش سازمان هواشناسی باران آتش سوزی
خودرو بانک مرکزی بازار خودرو قیمت دلار قیمت طلا قیمت خودرو دلار یارانه مسکن ایران خودرو حقوق بازنشستگان تورم
تلویزیون سینمای ایران سینما نمایشگاه کتاب دفاع مقدس صدا و سیما مسعود اسکویی صداوسیما کتاب موسیقی مهران غفوریان سریال
معماری
رژیم صهیونیستی اسرائیل غزه فلسطین حماس جنگ غزه روسیه اوکراین امیرعبداللهیان ایالات متحده آمریکا نوار غزه جنگ اوکراین
فوتبال پرسپولیس استقلال لیگ برتر جواد نکونام مهدی طارمی سپاهان رئال مادرید بازی بارسلونا لیگ برتر انگلیس باشگاه استقلال
باتری گوگل آیفون اینستاگرام سامسونگ مایکروسافت اپل عکاسی ناسا
چای کاهش وزن فشار خون توت فرنگی سیگار کبد چرب