دوشنبه, ۱۷ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 6 May, 2024
مجله ویستا

تخم مرغ های سالم


تخم مرغ های سالم
اگر تخم مرغ تازه باشد، سفیده آن هنگام شکستن خیلی سفید و غلیظ است و زرده روی سفیده می ماند و ته بشقاب نمی رود. تخم مرغی که تازه نیست سفیده آن از هم باز و پهن شده و زرده آن در سفیده پخش می شود.
تخم مرغ مانده درغذا خوب حل نمی شود و برای پخت شیرینی شکل نمی گیرد برای احتیاط بیشتر قبل از مصرف بهتر است تخم مرغ ها را در ظرفی جداگانه بشکنیم و بعد به مواد دیگر اضافه کنیم. راه دیگر این است که قبل از آن که تخم مرغ را بشکنیم، درون ظرفی از آب نمک سرد فرو بریم اگر تخم مرغ ته ظرف فرو رفت، تازه و سالم است.
منبع : روزنامه خراسان