دوشنبه, ۱۰ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 29 April, 2024
مجله ویستا

ادویه ، چاشنی سلامتی


ادویه ، چاشنی سلامتی
● ادویه چیست؟
ادویه را بخشی از یک گیاه معطر تعریف می کنند که می تواند تنه درخت ( دارچین )، میوه ( فلفل سیاه ) و یا دانه ( جوزهندی ) باشد و بصورت درسته، خرد یا پودر شده برای عطر و رنگ بخشیدن به غذا مورد استفاده قرار می گیرد.
یک فرد آمریکایی به طور متوسط سالانه ۱ کیلو و ۶۰۰ گرم ادویه مصرف می کند که نیمی از آن فلفل و دانه خردل ( در سس خردل ) است و شاید دلیل استفاده زیاد از آنها، خاصیت ضد سرطانی شان است.
منبع : موسسه اطلاع رسانی طعام اسرار


همچنین مشاهده کنید