سه شنبه, ۱۱ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 30 April, 2024
مجله ویستا

کشک و بادمجان


کشک و بادمجان
● مواد لازم:(برای ۴ نفر)
▪ بادمجان سرخ كرده بدون تخم: ۱ كیلو
▪ پیاز سرخ شده : ۲ قاشق
▪ نعناع داغ: ۲ قاشق
▪ كشك آسیاب شده جوشانده شده (به سفتی ماست كیسه)
▪ زعفران
▪ گردوی آسیاب شده : ۱ استكان
▪ آب
● طرز تهیه:
بادمجان سرخ شده و پخته شده را كه اصلا" آب نداشته باشد می كوبیم تا له و كش دار شود(در موقع كوبیدن گوشت كوب را می كشیم) موقع كوبیدن قاشق قاشق كشك را اضافه می كنیم . نعنا داغ و پیاز داغ را اضافه می كنیم ومجدداً می كوبیم. گردوی آسیاب شده را اضافه می كنیم وبعد از آن زعفران را اضافه می كنیم. كشك و بادمجان را بر روی شعله گاز می بریم،چند قل كه خورد شعله را خاموش می كنیم و در ظرف دلخواه می ریزیم . رویش را با نعنا داغ ، پیاز داغ، گردوو كمی كشك كه به آن زعفران زده باشیم تزیین می كنیم .


همچنین مشاهده کنید