یکشنبه, ۱۶ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 5 May, 2024
مجله ویستا

برانی بادنجان


برانی بادنجان
●مواد لازم :
▪بادنجان قلمی :: ۵ تا ۶ عدد
▪گوشت چرخ كرده :: ۳۵۰ گرم
▪پیاز رنده شده :: ۲ عدد
▪پیاز سرخ شده :: ۲ قاشق سوپخوری
▪نعناع داغ :: ۲ تا ۳ قاشق سوپخوری
▪ماست :: ۵۰۰ گرم
▪زعفران سائیده شده :: ۱ قاشق چایخوری
▪روغن :: ۲۵۰ گرم
▪نمك و فلفل :: بقدر كافی
●طرز تهیه :
ماست را در دستمالی می ریزیم و آویزان می كنیم تا آبش گرفته شود بعد پوست بادنجان را می گیریم و حلقه حلقه می كنیم و كمی نمك به آن می پاشیم و دو طرف آنها را در روغن سرخ می كنیم سپس گوشت را با پیاز رنده شده و كمی نمك و فلفل مخلوط می نمائیم و كوفته ریزه درست می كنیم و در دو سه قاشق روغن داغ سرخ می كنیم آنگاه یك لیوان آب و دو قاشق پیاز سرخ شده را در كوفته می ریزیم و حرارت را ملایم می كنیم تا آب آن در حدود دو سه قاشق بشود بعد بادنجانهای سرخ شده را روی كوفته ها می چینیم و می گذاریم بادنجانها نیز كمی بپزد و آب آن بكلی تبخیر شود بعد كمی نمك و زعفران حل شده را با ماست مخلوط می كنیم و بادنجانها را دور دیس می چینیم و كوفته ها را در وسط دیس می ریزیم و روی آن را با ماست می پوشانیم و نعناع داغ روی آن می دهیم . برانی بادنجان را بدون كوفته ریزه نیز می شود درست كرد در این صورت ۸ تا ۱۰ عدد بادمجان لازم است و بعد از سرخ كردن بادنجانها یك لیوان آب و دو قاشق پیاز سرخ كرده را داخل بادنجان می ریزیم با حرارت ملایم می پزیم و آب آن كه كشیده شد در ظرف می كشیم و روی آن ماست و نعناع داغ می ریزیم .