دوشنبه, ۱۷ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 6 May, 2024
مجله ویستا
تارت قارچ و پیاز
●مواد لازم برای تهیه خمیر:
آرد: ۲۵۰ گرم
كره : ۱۲۵ گرم
زرده تخم مرغ: ۱عددد
نمك : به مقدار لازم
شیر: یك دوم لیوان
●مواد لازم برای داخل تارت:
پیاز متوسط: ۴ تا ۵ عدد
روغن مایع: ۲ تا ۳ قاشق سوپخوری
فلفل قرمز كوبیده : ۱ سوم قاشق چایخوری
پنیر گودا: ۳۰۰ گرم
تخم مرغ: ۲ عدد
خامه : ۱۲۵ گرم
خردل : ۱ قاشق مرباخوری
نمك : به میزان لازم
نگین پسته : به میزان لازم
قارچ : ۳۰۰ گرم
●طرز تهیه خمیر
آرد و نمك را در ظرف گودی می ریزیم و كره را روی آن گذاشته و با كف دو دست آن را مخلوط می كنیم، سپس زرده تخم مرغ را اضافه كرده، مجددا" خمیر را با نوك انگشتان ورز می دهیم. شیر را كم كم اضافه كرده تا خمیر به هم بچسبد. برای تهیه این تارت به یك قالب كم عمق نیاز داریم، خمیر را روی سطحی آرد پاشیده، پهن می كنیم و قالب می زنیم. با چنگال چند سوراخ در آن ایجاد می كنیم تا زیاد پف نكند. در فر با حرارت ۳۵۰ درجه به مدت ۱۰ دقیقه می پزیم تا كمی طلایی شود.
●طرز تهیه داخل تارت
پیاز را خلال كرده و با روغن و یا كره سرخ می كنیم، قارچ ها را شسته و ورقه می كنیم، كمی تفت می دهیم و كنار می گذاریم. برسطح تارت پیاز را كاملا" منظم پخش می كنیم و سپس قارچها را روی آن می ریزیم و صاف می كنیم، پس از آن دو عدد تخم مرغ را با نمك و فلفل و خردل با همزن می زنیم تا غلیظ شود. خامه را اضافه كرده مجددا" می زنیم و بر سطح تارت می ریزیم، روی آن را پنیر پاشیده و نگین های پسته را می پاشیم. در فر با حرارت ۳۵۰ درجه قرار می دهیم تا سطح آن طلایی گردد.
آرد: ۲۵۰ گرم
كره : ۱۲۵ گرم
زرده تخم مرغ: ۱عددد
نمك : به مقدار لازم
شیر: یك دوم لیوان
●مواد لازم برای داخل تارت:
پیاز متوسط: ۴ تا ۵ عدد
روغن مایع: ۲ تا ۳ قاشق سوپخوری
فلفل قرمز كوبیده : ۱ سوم قاشق چایخوری
پنیر گودا: ۳۰۰ گرم
تخم مرغ: ۲ عدد
خامه : ۱۲۵ گرم
خردل : ۱ قاشق مرباخوری
نمك : به میزان لازم
نگین پسته : به میزان لازم
قارچ : ۳۰۰ گرم
●طرز تهیه خمیر
آرد و نمك را در ظرف گودی می ریزیم و كره را روی آن گذاشته و با كف دو دست آن را مخلوط می كنیم، سپس زرده تخم مرغ را اضافه كرده، مجددا" خمیر را با نوك انگشتان ورز می دهیم. شیر را كم كم اضافه كرده تا خمیر به هم بچسبد. برای تهیه این تارت به یك قالب كم عمق نیاز داریم، خمیر را روی سطحی آرد پاشیده، پهن می كنیم و قالب می زنیم. با چنگال چند سوراخ در آن ایجاد می كنیم تا زیاد پف نكند. در فر با حرارت ۳۵۰ درجه به مدت ۱۰ دقیقه می پزیم تا كمی طلایی شود.
●طرز تهیه داخل تارت
پیاز را خلال كرده و با روغن و یا كره سرخ می كنیم، قارچ ها را شسته و ورقه می كنیم، كمی تفت می دهیم و كنار می گذاریم. برسطح تارت پیاز را كاملا" منظم پخش می كنیم و سپس قارچها را روی آن می ریزیم و صاف می كنیم، پس از آن دو عدد تخم مرغ را با نمك و فلفل و خردل با همزن می زنیم تا غلیظ شود. خامه را اضافه كرده مجددا" می زنیم و بر سطح تارت می ریزیم، روی آن را پنیر پاشیده و نگین های پسته را می پاشیم. در فر با حرارت ۳۵۰ درجه قرار می دهیم تا سطح آن طلایی گردد.
منبع : خانواده سبز
نمایندگی زیمنس ایران فروش PLC S71200/300/400/1500 | درایو …
دریافت خدمات پرستاری در منزل
pameranian.com
پیچ و مهره پارس سهند
تعمیر جک پارکینگ
خرید بلیط هواپیما
ایران غزه آمریکا شورای نگهبان مجلس شورای اسلامی انتخابات دولت حسین امیرعبداللهیان حجاب جنگ دولت سیزدهم حسن روحانی
فضای مجازی هواشناسی قتل شهرداری تهران تهران شورای شهر تهران سیلاب سامانه بارشی سلامت سازمان هواشناسی آموزش و پرورش باران
خودرو بانک مرکزی بنزین قیمت دلار بازار خودرو قیمت طلا قیمت خودرو دلار یارانه مسکن ایران خودرو حقوق بازنشستگان
مهاجرت تلویزیون نمایشگاه کتاب سینمای ایران صدا و سیما دفاع مقدس مسعود اسکویی موسیقی سریال مهران غفوریان
معماری
اسرائیل رژیم صهیونیستی حماس فلسطین جنگ غزه روسیه اوکراین امیرعبداللهیان طوفان الاقصی ایالات متحده آمریکا نوار غزه جنگ اوکراین
فوتبال پرسپولیس لیگ برتر انگلیس لیگ برتر جواد نکونام رئال مادرید سپاهان بارسلونا بازی باشگاه استقلال باشگاه پرسپولیس مهدی طارمی
باتری اپل گوگل اینستاگرام آیفون مایکروسافت ناسا عکاسی سامسونگ
ویتامین چای کاهش وزن توت فرنگی سیگار فشار خون کبد چرب