دوشنبه, ۱۷ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 6 May, 2024
مجله ویستا

مزیت خوردن پنیر باگردو


مزیت خوردن پنیر باگردو
در پنبر ماده ای به نام تیرامین وجود دارد که اگر در مغز جمع شود ، باعث کندی ذهن میشود،
البته این ماده توسط یک نوع آنزیم موجود در بدن انسان میتواند کاتابولیسم شود، ولی این آنزیم تا حد مشخصی فعال می باشد. فعالیت بیشتر این آنزیم باید میزان مس را در بدن زیاد کرد، و این کار با خوردن گردو که حاوی مقداری مس است ،انجام میدهند. همین دلیل در متون دینی خوردن گردو به همراه پنیر توصیه شده است.
منبع : بانک اطلاعات گردشگری