یکشنبه, ۳۰ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 19 May, 2024
مجله ویستا


آشپزباشی ـ سال اول، شمارهٔ ۱۱، آبان ۱۳۸۶


▪ اردور پنیر و ترخان / اردور بادمجان: صص ۱۰-۱۱
▪ سوپ مرغ و سبزیجات / سوپ دال و هویج: صص ۱۲-۱۳
▪ سالاد نبوله / سالاد ایتالیایی / سالاد کرفس: صص ۱۴-۱۶
▪ خوراک مرغ و قارچ با سس پنیر: ص ۱۷
▪ کوفته سبزی شیرازی / کوفته فلفلی و بادمجان: صص ۱۸-۱۹
▪ تاس کباب: ص ۲۰
▪ آش کلم: ص ۲۱
▪ ملاقرمه: ص ۲۲
▪ خورش شش انداز: ص ۲۳
▪ حلیم بادمجان: ص ۲۴
▪ آبگوشت لوبیا سفید: ص ۲۵
▪ باتیکی مرغ: ص ۲۶
▪ پنکیک سیب زمینی: ص ۲۷
▪ ماهی قزل‌آلا با سس بادام: ص ۲۸
▪ پیده گوشت: ص ۲۹
▪ رولت ژامبون: ص ۳۰
▪ کتلت برنج با گوشت: ص ۳۱
▪ پلو اسفناج با هویج: ص ۳۲
▪ خوراک تره فرنگی: ص ۳۳
▪ آش سیرابی: ص ۳۴
▪ کلاس شیرینی پزی: ص ۳۶
▪ کیک کودک: ص ۳۸
▪ شیرینی شیرمال: ص ۴۲
▪ مشکوفی: ص ۴۳
▪ رنگینک: ص ۴۴
▪ رشته فرنگی شیرین: ص ۴۵
▪ شکلات مغزدار: ص ۴۶
▪ ترافل بادامی: ص ۴۷
▪ چیزکیک شکلاتی: ص ۴۸
▪ کیک پرتقال و لیمو: ص ۴۹
▪ کیک شکلاتی با گاناش شکلات: ص ۵۰
▪ پاند کیک پرتقالی: ص ۵۱
▪ موس زردآلو: ص ۵۲
▪ دسر خرما شکلاتی: ص ۵۳
▪ ترحلوای ارومیه: ص ۵۴
▪ گورماخ (کاچی): ص ۵۵
▪ نان صبحانه / نان زنجبیلی: صص ۵۶-۵۷
▪ مربای زرشک / مربای کدوحلوایی: صص ۵۸-۵۹
▪ قهوه و شکلات / چای هلو: صص ۶۰-۶۱
▪ ترشی ذرت / ترشی فلفل دلمه‌ای: صص ۶۲-۶۳
▪ سرکه هلو / سس گشنیز: صص ۶۴-۶۵
▪ زیبایی رویایی دست یافتنی: ص ۶۶
▪ میزی زیبا، شامی خاطره انگیز: ص ۶۸
▪ سفره آرایی: ص ۷۰
▪ هات داگ و همبرگر اولین ساندویچ‌ها: ص ۷۲
▪ طعم خوش غذا با ادویه مخصوص: ص ۷۳
▪ فوت و فن آشپزی: ص ۷۴
▪ معرفی سایت: ص ۷۶
▪ جشنواره‌های بین‌المللی مواد غذایی: ص ۷۷
▪ معرفی کتاب: ص ۷۸
▪ جدول: ص ۸۰
ماهنامه آشپزی
صاحب امتیاز: موسسه فرهنگی دنیای تغذیه و سلامت
مدیر مسئول: محمداسماعیل سعادت رهبری
سردبیر: سونیا پوریامین
مدیر اجرایی: پروین حسینی
محل انتشار: تهران
تلفن: ۶۶۴۳۵۶۶۶-۸ (۰۲۱)
فاکس: ۶۶۴۳۵۶۶۶-۸ (۰۲۱)
نشانی: تهران، خیابان ستارخان، بین توحید و باقرخان، کوچه ی اکبریان آذر، پلاک۴، واحد۴ شرقی
گستره توزیع: بین المللی
نشانی الکترونیک: ashpazbashi.maggmail.com
منبع : مرکز تحقیقات و فناوری اطلاعات ویستا (پایگاه اطلاع‌رسانی آفتاب)