دوشنبه, ۱۷ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 6 May, 2024
مجله ویستا


چگونه بر گاز آمونیاک سالنهای مرغداری گوشتی غلبه کنیم


چگونه بر گاز آمونیاک سالنهای مرغداری گوشتی غلبه کنیم
نویسنده : رهدار - اسماعیل
محل نشر : تهران
تاریخ نشر : ۱۳۸۱/۱۲/۱۷
رده دیویی : ۶۹۰.۸۹۲۷
قطع : رقعی
جلد : شومیز
تعداد صفحه : ۶۴
نوع اثر : تالیف
زبان کتاب : فارسی
شماره کنگره : TH۴۹۳۰/ر۹چ۸
نوبت چاپ : ۱
تیراژ : ۵۰۰۰
شابک : ۹۶۴-۹۳۳۹۸-۱-۷

فصل نخست کتاب حاوی اطلاعاتی است درباره گاز آمونیاک و نحوه ایجاد آن در مرغداری‌ها که به اختصار درباره عوامل موثر در ایجاد این گاز نیز توضیح داده شده است .در فصل دوم تاثیر گاز آمونیاک بر انسان و طیور تشریح شده است .فصل پایانی شامل توصیه‌های عملی به منظور کاهش گاز آمونیاک در سالن‌های مرغداری است که عبارت‌اند از1 :ـ احداث تهویه مناسب, 2ـ استفاده از گریندازیم و یا ترکیبات حاوی آن در جیره غذایی طیور, 3ـ مصرف از جیره‌هایی با اسیدهای آمینه تنظیم شده, 4ـ حذف یا پیشگیری از عوامل ایجاد کننده رطوبت بستر, 5ـ استفاده از پاد آمونیاک .