جمعه, ۱۴ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 3 May, 2024
مجله ویستا


میکروبیولوژی شیر و فرآورده‌های لبنی


میکروبیولوژی شیر و فرآورده‌های لبنی
نویسنده : نجف‌نجفی - مسعودنخچیان - حسن
محل نشر : مشهد
تاریخ نشر : ۱۳۸۳/۰۳/۱۶
رده دیویی : ۶۳۷.۱۲۷۷
قطع : وزیری
جلد : شومیز
تعداد صفحه : ۱۹۲
نوع اثر : تالیف
زبان کتاب : فارسی
شماره کنگره : QR۱۲۱/ن۳م۹
نوبت چاپ : ۱
تیراژ : ۲۰۵۰
شابک : ۹۶۴-۷۵۱۰-۱۸-۷

این نوشتار با توجه به اهمیت فوق‌العاده شیر در تغذیه انسان, اطلاعاتی را در خصوص میکروب شناسی شیر و فرآورده‌های لبنی در بر دارد . کتاب حاضر عناوینی از این قبیل را شامل می شود :مروری بر میکروبیولوژی عمومی ـ انواع فرآورده های شیری ـ روش های نگهداری شیر و محصولات لبنی ـ انواع میکروارگانیسم های موجود در شیر و فرآورده های لبنی ـ فرآورده های لبنی تخمیری ...