یکشنبه, ۲۳ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 12 May, 2024
مجله ویستا
سوفله قارچ
قارچ : ۱۰۰۰ گرم
کره : ۵۰ گرم
تخم مرغ : ۶ عدد
خامه : ۱۰۰ گرم
سس بشامل : ۲ فنجان
فلفل : قدری
نمک : قدری
قارچ را تمیز و خرد میکنیم و میشوئیم و با دست فشار میدهیم که آب اضافی آن گرفته شود، کره را در ظرفی میریزیم و روی آتش ملایم میگذاریم آب که شد قارچ را میریزیم و کمی نمک به آن میزنیم و گاهی بههم میزنیم تا آب قارچ تبخیر شود، ته یک ظرف نسوز را کمی کره میمالیم و کمی آرد ته ظرف میپاشیم و زرده تخم مرغ را با کمی نمک مخلوط میکنیم و میزنیم تا پف کند و سفید شود، بعد زرده را با سس بشامل و خامه مخلوط میکنیم و قارچ آماده شده را با مایه مخلوط مینمائیم و سپس سفیده را جداگانه خوب میزنیم تا کاملاً سفت شود ، بعد با مایه مخلوط میکنیم و در ظرف میریزیم و به طریق بن ماری با حرارت ۳۵۰ درجه به مدت سه ربع ساعت میگذاریم ظرف سوفله در فر بماند در این مدت در فر را باز نمیکنیم. سوفله باید پف کند و طلائی شود.
برای امتحان آماده بودن سوفله چنگال را به آهستگی میان سوفله فرو میکنیم اگر از مایه چیزی به چنگال نچسبید سوفله آماده شده است و الا خام است و در این حال یک ربع دیگر میگذاریم سوفله در فر بماند.
ممکن است از کنسرو قارچ استفاده کنیم در اینصورت یک قوطی بزرگ لازم است و کافی است آن را خرد کرده مصرف نمائیم.
کره : ۵۰ گرم
تخم مرغ : ۶ عدد
خامه : ۱۰۰ گرم
سس بشامل : ۲ فنجان
فلفل : قدری
نمک : قدری
قارچ را تمیز و خرد میکنیم و میشوئیم و با دست فشار میدهیم که آب اضافی آن گرفته شود، کره را در ظرفی میریزیم و روی آتش ملایم میگذاریم آب که شد قارچ را میریزیم و کمی نمک به آن میزنیم و گاهی بههم میزنیم تا آب قارچ تبخیر شود، ته یک ظرف نسوز را کمی کره میمالیم و کمی آرد ته ظرف میپاشیم و زرده تخم مرغ را با کمی نمک مخلوط میکنیم و میزنیم تا پف کند و سفید شود، بعد زرده را با سس بشامل و خامه مخلوط میکنیم و قارچ آماده شده را با مایه مخلوط مینمائیم و سپس سفیده را جداگانه خوب میزنیم تا کاملاً سفت شود ، بعد با مایه مخلوط میکنیم و در ظرف میریزیم و به طریق بن ماری با حرارت ۳۵۰ درجه به مدت سه ربع ساعت میگذاریم ظرف سوفله در فر بماند در این مدت در فر را باز نمیکنیم. سوفله باید پف کند و طلائی شود.
برای امتحان آماده بودن سوفله چنگال را به آهستگی میان سوفله فرو میکنیم اگر از مایه چیزی به چنگال نچسبید سوفله آماده شده است و الا خام است و در این حال یک ربع دیگر میگذاریم سوفله در فر بماند.
ممکن است از کنسرو قارچ استفاده کنیم در اینصورت یک قوطی بزرگ لازم است و کافی است آن را خرد کرده مصرف نمائیم.
نمایندگی زیمنس ایران فروش PLC S71200/300/400/1500 | درایو …
دریافت خدمات پرستاری در منزل
pameranian.com
پیچ و مهره پارس سهند
تعمیر جک پارکینگ
خرید بلیط هواپیما
انتخابات مجلس انتخابات مجلس دوازدهم مجلس شورای اسلامی مجلس انتخابات مجلس دوازدهم انتخابات مجلس شورای اسلامی ستاد انتخابات کشور وزارت کشور رئیس جمهور دولت سیزدهم رئیسی
ایران زلزله تهران هواشناسی سیل شهرداری تهران فضای مجازی سازمان هواشناسی پلیس قتل بارش باران آموزش و پرورش
خودرو حقوق بازنشستگان بورس قیمت طلا قیمت خودرو قیمت دلار گاز ایران خودرو بانک مرکزی نمایشگاه نفت مالیات بازار خودرو
نمایشگاه کتاب تلویزیون رضا عطاران کتاب نمایشگاه کتاب تهران سینمای ایران نمایشگاه بینالمللی کتاب تهران دفاع مقدس سریال مهران مدیری تئاتر مست عشق
فناوری اینترنت
رژیم صهیونیستی فلسطین غزه اسرائیل جنگ غزه آمریکا روسیه حماس سازمان ملل رفح اوکراین افغانستان
پرسپولیس فوتبال استقلال لیگ برتر هوادار لیگ برتر فوتبال ایران لیگ برتر ایران رئال مادرید سپاهان لیگ قهرمانان اروپا باشگاه پرسپولیس بایرن مونیخ
جهان رشد ایلان ماسک شفق قطبی طوفان خورشیدی اپل ناسا گوگل هوش مصنوعی فیبرنوری ماهواره
خواب استرس چاقی فشار خون بارداری زایمان آسم سرماخوردگی