جمعه, ۱۴ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 3 May, 2024
مجله ویستا
سرکه و آبغوره
سرکه دارای خواص ارزشمند تغذیه ای است. رنگیزه های انگور (به ویژه انگور یاقوتی و سیاه) آنتی اکسیدان های مناسبی هستند که از بسیاری بیماری های سرطانی و پیرشدن سریع سلول ها پیشگیری کرده موجب طول عمر می شوند. مصرف غوره و آبغوره اگر در حد اعتدال باشد و هنگام تهیه آبغوره به آن نمک و دیگر افزودنی ها اضافه نشده باشد هیچگونه ضرری برای مصرف کننده ندارد. بدیهی است مصرف هر ماده غذایی باید توام با رعایت تناسب و اعتدال در مصرف باشد و مصرف همه غذاهای ترش (اسیدی) به مقدار فراوان هم برای دستگاه گوارش و هم دیگر اندام های بدن می تواند ضررهایی را به همراه داشته باشد.
گرچه غذای ترش موجب افزایش جذب کلسیم و برخی از دیگر مواد معدنی می شود، ولی مصرف فراوان این گونه غذاها احتمال دفع کلیوی کلسیم را نیز افزایش می دهد و لذا گفته می شود مصرف بیش از حد آبغوره موجب تشدید پوکی استخوان می گردد. ضمنا مصرف ترشی، آبغوره و دیگر غذاهای ترش موجب نابود شدن و بی اثر شدن چربی های غذایی خورده شده نمی شود.
منبع : روزنامه کیهان
نمایندگی زیمنس ایران فروش PLC S71200/300/400/1500 | درایو …
دریافت خدمات پرستاری در منزل
pameranian.com
پیچ و مهره پارس سهند
تعمیر جک پارکینگ
خرید بلیط هواپیما
ایران انتخابات دانشگاه تهران عراق رهبر انقلاب احمد وحیدی مجلس شورای اسلامی دولت دولت سیزدهم روز معلم نیکا شاکرمی مجلس
سیل هواشناسی آتش سوزی تهران شهرداری تهران آموزش و پرورش قوه قضاییه پلیس فضای مجازی معلم سلامت زلزله
قیمت خودرو سهام عدالت تورم قیمت طلا سازمان هواشناسی خودرو بازار خودرو قیمت دلار قیمت سکه بانک مرکزی حقوق بازنشستگان ایران خودرو
مهران غفوریان ساواک موسیقی تلویزیون سریال عمو پورنگ سینمای ایران تبلیغات نمایشگاه کتاب مسعود اسکویی سینما عفاف و حجاب
رژیم صهیونیستی فلسطین اسرائیل غزه آمریکا جنگ غزه روسیه ترکیه حماس انگلیس نوار غزه اوکراین
استقلال فوتبال پرسپولیس سپاهان باشگاه استقلال لیگ برتر علی خطیر بازی باشگاه پرسپولیس لیگ برتر ایران تراکتور رئال مادرید
اپل هوش مصنوعی فناوری آیفون گوگل ناسا مدیران خودرو تلفن همراه
خواب فشار خون چای کبد چرب دیابت