سه شنبه, ۱۱ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 30 April, 2024
مجله ویستا

مضرات جوش‌شیرین در نان


مضرات جوش‌شیرین در نان
متخصصان بروز کم‌خونی، ریزش مو، مشکلات گوارشی و پوکی استخوان را شایع‌ترین عوارض مصرف جوش‌شیرین در پخت نان می‌دانند. جالب است بدانید هر چند مصرف جوش‌شیرین در پخت نان ممنوع اعلام شده است، اما متأسفانه برخی از نانواها برای تسریع عمل پخت نان و حفظ ظاهر آن همچنان از این ماده استفاده می‌کنند. همچنین لازم به ذکر است مشخصات نان حاوی جوش‌شیرین نانی است که به سرعت خشک می‌شود و ظاهری ناپخته با طعم نامطلوب دارد. علاوه بر همه این مشکلات مصرف این ماده در نان احتمال عقب‌ماندگی ذهنی و کاهش بهره هوشی در کودکان و خطر ابتلا به بیماری‌های قلبی ـ عروقی را در بزرگسالان افزایش می‌دهد.

Isna
گردآوری: دکتر کیوان رضوانی
منبع : نشریه پزشکی طبیب مردم


همچنین مشاهده کنید