دوشنبه, ۱۰ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 29 April, 2024
مجله ویستا

کوفته با سس گوجه فرنگی و پوره بادمجان


کوفته با سس  گوجه فرنگی و پوره بادمجان
● مواد لازم برای کوفته
▪ گوشت گوساله ۴۵۰ گرم
▪ پیاز دو عدد
▪ جعفری چند شاخه
▪ سیر چهارحبه
▪ آرد دو قاشق غذاخوری
▪ روغن به اندازه کافی برای سرخ کردن
▪ فلفل قرمز یک قاشق چایخوری
● مواد لازم برای سس
▪ پیاز یک عدد
▪ سیر پنج حبه
▪ گوجه‌فرنگی پنج عدد
▪ روغن زیتون ۲ قاشق غذاخوری
▪ سرکه سفید ۱ قاشق غذاخوری
▪ شیر ۳۰۰ میلی‌لیتر
▪ آرد ۲ قاشق غذاخوری
▪ پنیر پیتزای رنده شده ۱۲۰ گرم
▪ نمک و فلفل مقداری
● طرز تهیه
پیاز و سیر را پوست کنده رنده کنید و با جعفری خرد شده و گوشت چرخ کرده مخلوط کنید . سپس نمک و فلفل را افزوده ورز دهید تا چسبندگی پیدا کند خمیرحاصل را به صورت کوفته درآورده و درون آرد بغلتانید و برای مدتی درون یخچال بگذارید . کوفته‌ها را سرخ کنید تا به رنگ قهوه‌ای در بیاید سپس درون قابلمه‌ای بچینید و سس گوجه آماده شده و پوره بادمجان را به آن افزوده بگذارید ۱۵ – ۱۰ دقیقه بپزد تا جا بیفتد .
● طرز تهیه سس :
پیاز و سیر را رنده کرده درون روغن زیتون تفت دهید تا نرم شود گوجه‌ها را پوست کنده تخم‌های آن را بگیرید و سپس خوب ریز کنید و به سیر و پیاز اضافه کنید تا گوجه‌ها نیز تفت بگیرند.نمک و فلفل و شکر و سرکه را افزوده خوب هم بزنید تا شکل سس به خود بگیرد . (۲۰-۱۵ دقیقه طول می‌کشد )
● طرز تهیه پوره :
بادمجان‌ها را با پوست روی شعله بگیرید تا پخته و نرم شود و سپس پوسته‌ها را گرفته و آن را له کنید و کنار بگذارید . کره را درون ماهی‌تابه آب کنید ، سپس آرد را افزوده و کمی تفت دهید بعد شیر را آرام آرام به آرد تفت داده شده اضافه کنید و آنگاه پنیر پیتزای رنده را افزوده صبر کنید تا پنیر از هم باز شود . نمک و ادویه را به بادمجان‌ها زده و هم بزنید تا حالت خمیر شل پیدا کند سپس به بقیه مواد اضافه کنید و صبرکنید کمی بجوشد
منبع : سایت زنان آموزش و پرورش استان اصفهان


همچنین مشاهده کنید